Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
Dobre, idem lamat lady. No nie vsetky naraz. Ja som z Kosic.
sami,kazdy patri vsade! spolocnost sa nemysli iba bar,disca...
ludia sa daju stretnut vsade,by si sa cudoval aj na nezvycajnych miestach..
trebars,priroda,sport...uz sme tu s dedy spominali,ze mi sme napr.psickarky a tak si dost rozumieme s ludmi ohladom tohto- kedze mame spolocnu rec,trebars ja sa dokazem bavit o knihach atd.
lilith, no ale kde ich mam hladat.Ja sa na miesta, kde travia cas oni neodvazim. Ved ako ma budu brat ludia, ked niekde vojdem sam, ziaden "social proof". Proste to vidno, ze tam nepartim a oni mi to aj daju pocitit.
lilith-ka ma pravdu! s ludmi co sa stretavam vedla v teme..s niektorymi som sa dokonca uz aj osobne stretla,zatial to boli vsetko riadne "držky" :-DD a v podstate to bolo velice fajn,kedze oni kecali :-D dost vas to nuti komunikovat,zapojit sa..naucite sa to..
nic v zlom,ale zas s takymito ludmi by som stale fungovat nemohla,ale..
si skuste mozno pisat maily s tomom a sami,pochopil si to spravne co som rada a mne sa vazne nemas za co ospravedlnovat!! ja sa skoro za nic neurazim,takze pohoda..
svorku vlkov som prezila..vlastne to boli celkom mily chutny vĺčkovia :-DD
takze sa dalo..
lilith, vies co by sa stalo, keby sme si mi dvaja zavolali? Bolo by na obidvoch stranach trapne ticho. Stratila by s ta anonymita a mna prave ta "drzi na vodou".
tom, zacal si uz citat ten e-book?
sam: ano, su miesta kde sa asi vyskytuju viac a kde menej, ale ako napriklad rozoznas introverta? to oslovis dake dievca v kniznici? proste je to tazke, "vybrat" toho spravneho. a tazke je oslovit vobec, teda pre mna, co aj introverta, ci uz kohokolvek, proste to nejde, no neviem to.
tom, tiez si myslim, ze stretnut spravneho introverta nie je len o nahode. Urcite ho nestretnes na hromadnej alebo az davovej akcii, urcite to nebude hviezda klubu... No moze to byt tiche dievca v kniznici, osamely cyklista, niekto na prechadzke v lese... Podla mna su iste miesta, na ktorych je vystyk placheho druhu =introvert= velmi pravdepodobny.