Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
ja mám takú sesternicu,je to jeden zákerný človek,ale tak prerušila som snou všetky kontakty a mám pokoj,ktorá tiež len kecala kecala,vždy chcela neaké rady,a ked som jej chcela povedat,tak ma stopla v polovicu slova a kecala dalej,a porobila mi dost zlého tak aj preto ju už v podstate nepoznám
Vdaka jaja za komliment. No oslom tak lakho nepohnes, vie tie bloky o ktorych som pisal nizsie.
Tom, hned na zaciatku su celkom dobre veci, ktore Ta navnadia. ked chces tak mozem trochu popisat, ved aj ostatni sa mozno vyjadria k tym teoriam.
lilith..to mas pravdu...mala som kvaazi kamaratku,ktora ma vsak len oberala o energiu..ona kecala a kecala stale..ale o sebe...a mna sa obcas spytala,ze co ako...ale to bolo len tak,takze som aj nerada odpovedala...ale prestalo ma to bavit,uvedomila som si svoju hodnotu a dala vyciciavacke zbohom...
mozem sa aj aj primiesat do rozhovoru?=Dprijemny vecer=Dsami prave si si odpovedal...ked nechces neotvoris usta,takze ked chces tak ich vies otvorit...ved to vidiet aj tu,ja neviem,ale mne si dost sympaticky a tu aspon vidiet co je v tebe,takze uz to len ukazat...
lilith, tak mne sa este nestalo, ze by sa niekto vedel tak dobre pytat, aby som s ja rozhovoril o sebe. Taka/y tu este nebol. Ked nechcem, tak ani za svet neotvorim usta.
sam: nie este som sa do tej knihy nepustil, ale cez vikend to mozno preluskam. dufam, preco sa pytas?
tiez si myslim ze asi sa lepsie bude kecat s clovekom ktory je trocha extrovertny, a vie rozpravat, ale ten musi chapat, ako sa citim, a mozno potom by sa clovek aj rozrozpraval, ale chce to pochopenie a cas a to si myslim vela ludi nie je ochotnych obetovat, kvoli cloveku ako ja.
a tiez si neviem predstavit ze pridem dakde kde je vela ludi a budem sa tam snazit dakoho oslovit, pripadne tam zapadnut. proste to nejde
ti oňi to su bytosti z inej planety alias mimozemstania :-D ktori nehovoria nasou recou..
inak zo mna si dnes nic nerobte :-)to ja toto od narodenia..
:-DDD tak mna by si sa zrejme zo zaciatku iba pytala a ked by som zacala odpovedat,tak by si iba pocuvala :-DDDDD
jaaj sami tak odo mna si daleko :-)