Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

sam

No pozrime, kam s tato diskusia ubera. Uz sa to zacina menit na zoznamku :-)))).
A schvalne aspon jedna vec. Aky je ucel zivota? Je to velmi jednoduche. Uz dopredu upozornujem vsetkych, ze nie som take prasiatko ako to mozno o chvilu vyznie.

jaja

ale to s tym menom naozaj tak bolo=DDDDDDDDsme sa nasmiali=DDDale naozaj plati ta uprimnost a doveryhodnost,jednoducho ked vie,ze sa da o teba opriet..to nie je len kliche...a usmev,prirodzenost,sarm..no zdrave sebavedomie jednoducho...toto zboznujem aj na mojom chalanovi=D

tom

no to s tym menom nemalo chybu, jaja. to by mi pripadalo sproste hentak zacat kecat s dievcatom, ale zase lepsie ako nic :)

a dievcata, pochvalte sa ako na vas chlapci idu, ha? to je take kliche si myslim ze uprimnost atd, ale urcite je to pravda, to uznavam

jaja

Presne tak,uvolnene spravanie a hlavne nie tie keci vselijake aj ked je to casto riadne srandovne=DDs kamaratkou sme parkrat povedali vzdy ine mena na discoteke takym typoma vzdy sme sa dozvedeli,ze mame to najkrajsie meno na svete=DDDDDDDDDDDDDDDDDD

sam

SHAKTI, toto nie su ziadne bullshity a kaleraby, toto je presne o tom ako dosiahnut to, co clovek chce. Niekomu moze trvat dostat sa po istu fazu vo vztahu dost dlho. A ono staci urobit par veci a si tam. Toto nie je teoria akehosi skrachovanca. Keby si videla jeho body language tak odpadnes. Je to psycholog na entu.