Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no ja mam skor taky problem , ze teraz som napriklad v takej skole kde proste niesu ludia s takymi zaujmamy ktore mam ja , alebo vlastne , ludia , ktory maju mozog aspon o velkosti tic - tacu ... neviem ci som introvert , ja som nieco medzi , ale mam radsej ked som sam , myslim ze na 100% mam socialnu fobiu ( ktora prisla len tak z nicoho nic ) , no a k tej veci , ze nechodim moc vonku ... ked sa pozrem von s okna a vidim chlapcov s ciapkamy na 3 hlavy otocene niekde na severozapad ako 24/7 sedia na schodoch , sfetovavaju sa atd.. tak ma to ani moc netazi :) Ale kecat viem , nuz vacsinou sa proste pytam uplne bullshity , len aby som nevyzeral jak najvacsi mrzak v galaxi xD napr. len tak v lete nadelim "co si dostal na vianoce?" xDD
dobrú noc Tom...vieš kde nás nájdeš...
ved to, zaciatky byvaju tazke.... co uz
okej damy ( skor slecny ) a pani, idem ja spat a rozmyslat, najskor o sebe, ako sa zmenit, a ako zacat
dobru noc
:-DDD ale ozaj iba male,take malilinkeee..
vies tomi co je zvlastne?? ze nam to pripada zvlastne...a pri tom sami robime butlave vrby,im to zvlastne nepripada tak preco vam,nam???
kazdy sa potrebuje vyrozpravat,musis to zo seba dostat von...ludi co dokazu pocuvat,skutocne pocuvat je malo,ale su..a urcite by sa nasli aj v tvojom okoli,tomu uz zas neverim,ze nie!
Tom,divne si budeš pripadať len zo začiatku,potom sa ti to bude zdať úplne normálne..
Shaktul:-))ty si moje malé kecadlo:-))
sorry za dvojity post. mozilla to ma troska dokaslane,
no ved to ze to asi ani nemam komu povedat, urcite by sa dakto nasiel ale asi by som si pripadal divne hovorit o takychto veciach s niekym, ale verim ze by sa mi ulavilo. Ale ako by dotycny na to zareagoval toje otazne. no mozno sa raz aj k tomu dopracujem ze sa o tom dakto dozvie, ale bude to tazke
...a ma pravdu,podarilo sa jej rozrozpravat aj mna :-)trosku :-)
Takych ako ty nie je strasne vela,si jedinecna!!
Ethel: no škoda že takych ako ty nie je viac, myslis ze je lepsie sa niekomu normalne zdoverit? nie len takto na nete? normalne mu na rovinu povedat ako sa clovek citi?
no len to chce asi toho spravneho cloveka, hmmm
potom by mozno aspon trocha pochopil a mozno sa dobre zasmial....