Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

jaja

samko,viesco ja balit dievcata urcite nebudem,takze to prenecham skor vam do veci zainteresovanym=DDDprezradim ti ako balit dievca?najdolezitejsie je zdrave sebavedomie,mozes byt aj hanblivy aj tichy aj vsetko mozne,ale musis sa mat rad taky aky si...ale prosim ta,kto by na to prisiel kto si,urcite je vela ludi,ktorym by sedel tvoj udany profil...nerobte,neizolujte sa dobrovolne do sveta...ja som tym stratila kopu casu..ale teraz ho dohanam=DDDDDniekedy som taka ukecana,ze juj,no a co,ale som to ja,aj ked napr.aj to moze niekomu vadit=DDtak prave preto to urob...kecaj a sleduj ich..a ked povedia,ze co sa s tebou stalo len povedz,ze precoo,zdam sa vam iny?a usmej saaa=DDvobec to nie je tazke,je to len v treningu,ak ti vadi nieco,tak to zmen a bodka=DD

SHAKTI

neboj sami nikto ta nespozna!! :-DD
takze kniha na balenie dievcat?? :-DD
sorry ale toto ja neuznavam..netreba sa drzat teorie ale prejst k praxi :-) vy si myslite,ze je to tak zlozite a pri tom na nas funguju tie najjednoduchsie vecicky
:-) hlavne teda uprimnost a ziadne tie keci-kaleraby :-DD

sam

jaja, ja :-) chcem zostat v anonymite auz som o sebe povedal, ze som z Kosic, ak este poviem, ze mam 21 rokov, tak sa moze velmi pravdepodobne najst clovek, tory ma spozna. A ja som veci, ktore pisem tu este nikomu nehovoril. Vies aky by mohli byt sokovani? Ved by ich to mozno polozilo ze ja kecam :-) a kniha je primarne zamerana na balenie dievcat. No je tam vlastne cela dynamicka psychologia v praxi. Keby si citala, by si kukala. Odkaz este raz, je na zaciatku, nechce sa mi prihlasovat na ten server. No ak budes velmi chciet, tak to pre Teba spravim:-).

jaja

lilith presne tak,aj moja doktorka mi prikazala,aby som sa takych ludi vyvarovala....nikdy viac....su to sebci.a prave opakom su introverti,byvaju to mili ludia,len nevedia ukazat co je v nich.ale da sa na tom popracovat vid mna,teraz som dost ukecana,ale vzdy to tak nebyvalo=DDDDjednoducho plati stare zname si tym za koho sa pokladas...a ta sesternica kolko ma rokov?

SHAKTI

bingo! tato lilith-ka mi berie slova z ust..no na co by som ja rozpravala ked to vsetko povie za mna a este tak krasne,elegantne!!! :-)
zdravim aj jajusku :-)

sami,nemozes hadzat vsetkych ludi do jedneho vreca, s niektorymi sa i mne velmi dobre rozprava...mam priatelov a ti uz o mne vedia,ze nehovorim do vetra ale uz ked otvorim papuľku tak to vraj stoji za to :-DD proste splech ako vysity :-DD a zas su veci o ktorych sa bavit dokazem trebars aj do odpadnutia..len treba najst za 1.tych spravnych ludi na rozhovor
a za 2.tie spravne temy na rozhovor..

jaja

nemas za co,myslim si,ze si zlaty cloviecik a je skoda ak toto neukazes svetu...kolko mas rokov ak sa smiem spytat?ja som byvala tiez ticha a vadilo mi to tak som na sebe jednoducho pracovala zmenila to..ide to,zarucujem.o akej knihe dumate ak sa smiem spytat?=D