Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no prosím-Lilith-výborý poslucháč,výborný človek,...
Neviem či máš priatelov o ktorých si myslíš,že dokážu počúvať.Niekedy úplne stačí,keď ťa počúvajú a ani nepotrebuješ vedieť ich názor..proste to dostať von a ulaví sa ..Takých ako som ja je strašne vela,naozaj velmi vela,len sa treba pozerať..A nechápem,prečo by sa mal na tom čo povieš niekto smiať.Ak sa smeje,nestojí za to..
Ethel: no škoda že takych ako ty nie je viac, myslis ze je lepsie sa niekomu normalne zdoverit? nie len takto na nete? normalne mu na rovinu povedat ako sa clovek citi?
no len to chce asi toho spravneho cloveka, hmmm
potom by mozno aspon trocha pochopil a mozno sa dobre zasmial....
Tom..ja úplne v pohode,nevadia mi,vždy sa mi ich podarí rozrozprávať..Vela ludí dusí v sebe veci,ktoré by boli jednoduhšie,keby o nich vedel aj niekto iný,kto si to vypočuje a snaží sa poradiť..aj vy ste tu,aby ste to nedusili...
ethel: ked si teda opak introverta, tak prosim Ta ako ty vnimas takychto ludi? teda introvertov?
ja som tiež introvert...a nie je to nič moc lebo niektorí ľudia ma potom považujú za nudnú a tak..len kvôli tomu že nedokážem polhodinu hovoriť o prázdnom liste papiera..v škole celý deň nepotrebujem povedať ani jediné slovo keď nemusím... neviem s niekým kecať len tak \"o ničom\"..ale zas s ľuďmi s kt. si mám čo povedať to ide..len tých nie je tak veľa..ale záleží to aj od nálady..nepotrebujem za každú cenu niečo hovoriť..a preto mám povesť tichej osoby...ale ja nie som tichá, ja len nehovorím...mne väčšina slov, ktoré ľudia vyslovia pripadá taká zbytočná....mno a navyše som pravdepodobne sociálny fobik...nemám to potvrdené ale mám príznaky..takže tak..
dobrú noc Sam..
Tak ja idem. Dobru noc! Zajtra ma caka skola, po dlhom case. Normalne s tesim na ucenie.
kludne prispejem..ale ja nie som introvert..skôr naopak...