Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
tomiii...ved otvor oci sa pozri sa okolo seba,ludi s postojom ako ja je kopa....ci uz tu,ci v reale...to len vy nevidite a preco?pretoze vam vadi,ze nie ste ukecany,ale to kolko kladov mate nevidite.keby som nebola taka,mohla som si aj ja par rokov lepsie uzit a nemusela som sa trapit zbytocne.ale na druhej strane to bolo dobre na to,aby som si uvedomila,ze ake je stastie zit s radostou=D
jaja: no ono sa to povie lahko, zmenim sa. ale ono je to fest tazke, ako zacat? to mam ist medzi ludi, a citit sa ako pako? takto to nejde, ono je to o stasti a natrafit na niekoho s kym bude dobre, a bude ochotny pocuvat, a cloveka rozhovori, a potom ten clovek podla mna bude aj s inymi ludmi vediet komunikovat lepsie
jaja: no ty si asi vinimka,a takych ako ty je urcite malo. sak to je najhorsie rozpravat, kurna, ale to chce aj trpezliveho cloveka.
a mozem sa spytat?vam prekaza ze ste introverti,vsak?tak preco si jednoducho nepoviete dost a zacnite pracovat na sebe,alebo vam to vyhovuje a zmierite sa s tym a budete stastni aj tak.hmm?
ale prosim ta tom...to nie je pravda,moj priatel je taky zlatucky hanblivy niekedy a to ma dostava=Djedina chyba je,ze sa nedate babou spoznat..kecajte trosku a spozna co ej vo vas
Ty si fakt SHAKTI myslis, ze som az taky prizemny. To nie je pravda. My ludia mame, teda aspon niektory, velku nadstavbu oproti zvieratm. No sme len sucat zivota a ten chce prezit a rozmnozit sa. Toto je podstata nic ine nie je zakladnejsie. Samozrejme, ze toto nie je zivot cloveka, no pozri sa, vsade v prirode najdes len toto.
ale ja mam pocit ze vzdy vyhravaju taki ti hosani co obskakuju setky tie holky, navravia im kraviny, predvadzaju sa, a taky ako ja nema sancu, lebo tu holku nema nicim zaujat. taki ti "rebelanti" im nakecaju seliake kraviny, napr to ohladom toho mena :) a oni z nich idu do kolien, niektore,
Mysli sa samozrejme,ze nie na macoch akoze brum brum,ale mačoch=DDDDDDD
na tych macoch sa akurattak zasmejeme=DDDDDD