Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
Moje zaluby su vlastne stale spojene s tym, ci som pri nich sam alebo nie. Ja nemam ziadne kolektivne zaluby. Rad sa prechadzam v lese, bicyklujem, mam rad elektroniku ako amater, rad citam, ked mam co, rad si lamem hlavu na programami pre mikropocitace, celkom rad sa ucim...Mna fakt niekto spozna :-).
na metre?? nechapem :)
a to co rad robim tune nejdem pisat, lebo to by ma odhalilo :) akurat mozem povedaat ze pri tom potrebujem komunikovat s ludmi, teda pri urcitej casti a preva preto to moc nemozem robit, kurna :(
Ak vas mozem poprosit, napiste, co si o mne naozaj myslite. Nic priklasene, proste tak od podlahy, aky som? Mne sa vsetci zdate velmi v pohode, ved s vami dokazem normalne pisat. Podla mna ste naozaj dobri ludia a vasi blizky musia byt stastny, ze vas maju pri sebe. Proste stojte za to, teda aspon podla toho, co tu pisete, ja totiz nemam velmi dobru intuiciu.
jaja a ako si sa zmenila? ako si zacala? mozes nam to prezradit? viem ze to je urcite nadlho ale spon tak zkratka ...
no myslim,ze to vidiet riadne,ze som sa zmenila,aj na metre=DDDtakato ista som aj v reale
tomi...dobre takze ake mate zaluby obaja?co radi robite
hej sak to ze nie som ukecany, ale normalne musim povedat ze Ti zavidim, ako vravis zmenila si sa, ale ono je to hrozne takze a obdivujem Ta. ale jednoducho ono to nejde, proste nejde, ja neviem ako na to
a povedal niekto,ze to pojde jednoducho?=Dsamko,ale vsetko co stoji za to si v zivote treba vybojovat...a nasilu?ved mas myslienky v hlave len ich nepovies nahlas,tak skus ich zacat pomalicky hovorit a pojde to
jaja, hmmm, ono t asi tak jednoducho nepojde. Mne to v podstate nevadi, ja som sa s tym zmieril, no stale je tu mnoho veci, ktorym nerozumiem. Mozno len pomalsie dospievam. Ja by som to musle robit nasilu a to ja neviem.
A chcete vediet ako som sa to naucila ja?ja som bola tiez introvertka....anoo,presne tak,pomalicky postupne a nie,ze medzi ludi sa hodit a plavaj...pomaly dalej zajdes