Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

tom

jaja: sak to je to najhories, niet o com kecat, nic nevymyslim, proste ludia rozpravaju co zazili co i len rano v kuchyni daka srandovna vec, a proste kecaju o malickostiach ale ja mam pocit ze mne sa nic podobne nestane, teda nieco take co by stalo za rec, niekomu to povedat, to ej divne

sam, ja si myslim ze si uplne normalny cloviecik, inteligentny, podla toho co pises, a urcite by si si pokecal aj normalne len to chce asi tu odvahu, kazdpoadne podla toho co pises vyzeras byt fajn clovek

jaja

samko dakujeme za kompliment=Da co si myslim o tebe?uplne v pohode,ale ..malo sebavedomia.a kedze nedovolis okolo seba ludom aby ta spoznali,prichadzas ovela ty aj oni...a to ma mrzi

jaja

sam nespozna neboj=Dno aha chyba....aspon jednu aktivitu si najdi,ktoru moze susktuconit medzi ludmi..aha a este som zabudla...zo zaciatku ej to viete preco najtazsie?lebo nemate o com hovorit v podstate..s nikym ste neboli,takze ste nic take zaujimave nezazili o com sa da zhovarat..takze ak parkrat to spravite nasilu,urcite sa vam nieco zaujimave prihody,lebo tak zivot pise svoje osudy a budete o tom rozpravat a mate=D

sam

tom, na metre znamena, ze je imidz je uz vyjadrenim jej identity. To cim je vnutri sa prajavujne vonku a preto to vidis uz na metre.Teda aspon myslim :-).

jaja

tom,prave preto to nemozes prestat robit...no na metre bolo myslene tak,ze moj hlas sa casto ozyva siroko daleko kedze dost vela kecam aj na prednaskach napr...=DDcize aj tam kde by som nemala=DDDD
takze...naozaj je dobrou motivaciu,ze chcete si najst blizsich ludi a treba tomu uverit,ze naozaj su aj dobri ludia,taki ktorym clovek moze verit.treba ich len hladat a je ich vela s dobrym srdieckom.opakujem,treba uverit tomu=Da aby ste sa o tom presvedcili pustite si cloveka k sebe blizsie...viem,zo zaciatku tazkee...takze treba si najst nejaku aktivitu a robit ju zo zaciatku hoci aj NASILU a ked uvidite ze to ide riadne vam to nakopne sebavedomie...napr sport sa mi zda najvhodnejsi podla mna,len tak zacat sa samy bavit s ludmi,ukazat im,ze sa o nich zaujimate,lebo ani to nemaju odkial zistit pokial sa s nimi nebavite,takze necakajte,ze niekto zacne rozhovor s vami,ale zacnite vy,hoci len nachvilku...to je len v kocke

Najčítanejšie články