Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
No lenze myslis ze doveru sebavedomie, ci sebadoveru nadobudnes citanim knihy? Jednoducho komunikuj s ludmi, myslis ze ja som sa takto narodil? Tiez som dostal nie malo kopaciek nez som si zacal konecne verit. Pozri, ked to na dievca skusis, nemoze sa ti stat nic zle, max. ta odmietne. Ale az sa ti podari nejaku dostat, tvoje sebavedomie pojde prudko hore, az si zacnes verit. Jednoducho sa snazim povedat ze sebavedomie, (bez ktoreho je ti aj ta kniha nanic) neziskas doma, ani teoriou. Jednoducho to chce prax, komunikacia s ludmi, len tak sa nieco ludoch naucis. A v tom je ten zaklad, vediet ako sa ku komu spravat, ako koho oslovit a hlavne nebyt vtieravy ci slizky...
robo, lenze ja nie som v takej pohode, ako si Ty. Ty si veris, a dievcata to citia. Ja som od Teba na mile daleko, ved Ta ani nevidim :-).
No ja neviem, ci neporusujem autorske prava, ked vam davam odkaz na tu knihu. Nie je v nej sice ziaden copyright, no neviem. Kniha sa vola The Venusian Arts Handbook alebo How To Put Beautiful Women Under Your Spell.
A SHAKTI, to sa teraz bojis, ze ta dostane niekto o koho by si inak nestala? To mi nehovor. Podla mna to ti chaloši ani velmi nepochopia. Vies co je podstata tej knihy? Vsetko ma svoje miesto. Chalosi idu na dievca od konca. POdla autora ma kazdy vztah, ktoreho sucastou je sexualita, teda nie len kamaratstvo, 3 stadia. Prve je pritazlivost, ako ju vytvorit, cim ma zacat muz, kedy ma prejavit zaujem o dievca... Druhe je budovanie vzajomnej dovery, pohodlia, take hlbsie spoznavanie sa... TRetie je zvadzanie, AZ TRETIE. Ty chalosi zacinaju tymto, zvadzanim. Tam nie su rady ako dostat dievca za 10 minut do postele. Tam su rady, ako ziskat skutocnu lasku, ako oslovit a ziskat dievca o akom muz snival, len sa k nemu nedostal, pretoze ho vzdy odbila. Priemerne pekne dievca dostane denne niekolko "ponuk" o zoznamenie sa. No kedze ma toho uz plnu hlavu, tak kazdeho odbije. Tych, ktori ju chcu len vziest, aj tych, ktori to s nou myslia vazne. Prave preto su dievcata skusenejsie a lepsie poznaju ludi hned na prvy pohlad. proste pre tym nemouz utiect, stale niekto prejavi o nich zaujem. Teda: Ako si vytvorit normalny vztah nie ako si uzit, to je ta kniha. Samozrejme, ze je to mozne zneuzit. Proste ta kniha by mala muza dostat na uroven zeny, co sa tyka praktickej psychologie, body laguage... Porste aby sme nezacinali "Ahoj!", "Aky pekny den.", "Ako sa mas?" "Si odtialto?" alebo ja neviem ako. Pretoze podobne veci patria do druheho levelu, do budovania komfortu a dovery. Ak sa spytam na meno, tak chcem dvovernu informaciu, atd.... Proste treba citat, ja to tak neviem podat.
To nemyslite vazne... Kniha na balenie? No to si vazne myslite ze schopnejsi je clovek teoretik? Podla mna vyhodene peniaze, co je to za nezmysel. Na kazdu zenu plati nieco ine a tych par zasad, na to nepotrebujes knihu. Proste chod do toho a skusaj. By si sa cudoval ake jednoduche je zbalit zenu. Kniha ti je na dve veci. Akurat pri nej znova zabijes cas nikde doma, kde urcite ziadnu nestretnes. Proste sa uvolni a bav sa, na co ti je prirucka. Ved to je smiesne...
jajuska ma tu krasne zastupila...
viete chlapci,drzite sa nejakej knihy..ale v podstate vam pomoze iba to co hovorime my,vieme to z vlastnej skusenosti...
preprogramovat svoje podvedomie...to odmietate,zda sa vam to nemozne,ale drzat sa nejakej knihy sa vam nemozne nezda??
caf identity..no a teraz si vsetci chaloši nastuduju tuto knihu,pocujte! ale ak to niekto vytiahne na mna,tak uvidite :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jeeezis-myslim,to balenie podla tej knihy :-DD
pekny den introverti :-D cim viac chodim medzi ludi,tym sa mi to viac paci :-DD
len som z toho unavena..
kniha na balenie dievcat? no tak to znie zaujimavo. cital som to dost povrchne, tak som si nevsimol ako sa ta kniha vola. ci ono to tam ani nebolo?
jaja, bez uz fakt radsej lebo Ta z nas slaktrafi :)
dobru noc a diki moc ze si sa zapojila a skusenosti sem hodila, dik ;)
dobru noc sam
jaja: hej to je najhorsie ze som smutny zo seba, vies ja o tom furt rozmyslam, aj v skole, proste preco som "iny". take malickosti si vobec nevsimam, a to je asi zle. a takto aj vecer proste len tak lezim a rozmyslam, ale konat to nie, zatial mi to nevychadza
opravuje,zdrava sebadovera...uz ani pisat neviem=DDDDDDDDDDidem ja uz radsej,dobru noc a netrapte sa uplne ZBYTOCNE jasne?ma nehnevajte lebo vrrr=DDDDDDDDDdobru noc=D
ja to viem,tom,zazila som..a co si pisal na sama plati aj pre teba=Dsi tiez fayn,inteligentny,nic ti nechyba..len.,.zdaraaa sebadovera...ale aj tebe sa to prihodi len si to nevsimnes lebo si smutny zo seba...tak si povedz napr,ze zajtra budem smutny az vecer a cez den si vsimaj tieto veci=D