Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

jaja

nikto nikoho nevidi...no mozno by ste sa aj mna zlakli,tie moje rohy a kopyta uuuuuuuu...=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDale nieee

jaja

ja viem,ze tu tak nikto neposobi...ale tym chcem povedat,ze naozaj ste vovnutri ukecani,takze ziaden problem...uz len dostat to zo seba von=D

jaja

quiksy,ale pracujes na sebe,a preto si zasluzis velkuuuu pochvalu,len tak dalej=Dani ty neposobis ako introvertka=DD

quixy

sam, podla toho co tu pises, si naozaj fayn clovek:) ja som sa zacala menit az na strednej, ale slo to so mnou velmi pomaly. treba na sebe velmi pracovat a prekonavat sa. za posledny rok som urobila poriadny pokrok a sice trochu so strachom, ale predsa sa snazim komunikovat aj s cudzimi ludmi pricom sa snazim nepozerat sa na to, co si o mne myslia...ved oni tiez nie su ini...kazdy clovek je originalny... ale je fakt, ze som sa z mojej "choroby" este stale uplne nevyliecila...:( som tiez neraz smutna, minimalne raz do mesiaca mam poriadnu depku, trpim pocitom, ze ma nikto nema rad...proste, citim sa na nic...a potom je opat vsetko po starom, v pohode...ale potom opat pride to obdobie, ked mam divnu naladu a chcem byt sama, lebo trpim tym pocitom menejcennosti...akokolvek sa snazim, tak sa toho nemozem uplne zbavit...som sa tak narodila a zrejme to tak niekto chce, aby som aj taka ostala...necitala som tu knihu, ale podla toho co pises, si myslim, ze je dobra...ale 100%ne sa podla toho riadit nemozes...vlastne mozes (ved si slobodny clovek s vlastnym nazorom), ale pridaj do toho aj nieco vlastne... drzim palceky:)zaujem o dievca mozes prejavit kedykolvek...zvlast o tiche dievca...:)na strednej som mala v jednom rocniku taku spoluziacku, ktora ma tromfla...bola este tichsia ako ja...a najzaujimavejsie na tom bolo to, ze so mnou komunikovala normalne...a od ostatnych "utekala". mozno vycitila, ze neutekam od nej daleko:D neviem...prehovorila som so vsetkymi spoluziakmi raz za cas, ale velmi malo...az na par vynimiek... najhorsia je nedovera...ja som clovek velmi nedovercivy a preto si mnohe veci nechavam pre seba a potom sa musim vyrozpravat a vsetko zo mna vybuchne ako z rozzeravenej sopky...kedysi som si pisala dennicek...ale to bolo este horsie...ja to potrebujem niekomu povedat, ked ma nieco tazi...az potom sa citim fayn:) mas niekoho, komu by si sa vyrozpraval? par tvojich prispevkom som si nestihla este precitat, tak neviem...ale tato stranka je dobra...lebo tiez sa tu vykecas a tvojej dusicke sa aspon trochu ulavi...takze vyhliadni si svoju obet tebe blizku a pomalicky sa vykecavajte:) viem, lahko sa to hovori...ale o tichych ludoch sa vie velmi malo - tak ako aj o nas, co prispievame do tejto temy...tak nemozes vediet, co sa odohrava v hlavicke nejakeho ticheho dievcata...:)

jaja

lilithka ma pravdu...recept na skutocnu lasku naozaj neexistuje...to musis CITIT vo svojom srdiecku...a taktiez ma pravdu robko...to co som cely vcerajsi vecer prizvukovala..sebavedomie nadobudnut a to postupnymi krokmi...a neuvazovat tolko,ale konat.KONAT-tam robite podla mna najvacsiu chybu,neustale dumate,ze preco to tak je,namiesto toho,aby ste zacali na sebe pracovat...a pozrimeze ako sa Samko rozpisal,ja uz pomaly prestavam cerit,ze je introvert=DDDDDDDD

lilith

Sam recept na skutočnú lásku neexistuje v žiadnej knihe! Čítať ju môžeš,ale myslíš že to tak aj bude fungovat?

Najčítanejšie články