Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
Ja som byvali introvert=Dale uz mam od toho velmimimi daleko=DDDvadilo mi to,tak som to zmenila...ja som pisala,ze uz idem vonka a ty si ma sem vcucla no toto=DDDDDDDaj u vas je tak krasne?a zadana pol roka a dufam,ze este dlho=D
veru, kakauko pomoze...a kedze si uz dlho nepila, tak pridaj k tomu aj kysle uhorky:D aby bol ucinok taky, aky ma byt:D
kakauko fakt ucinkujeee?ale to musim na litre vsak?=DDDDja radsej pijem uz dlho mliecko ako kakauko,tak v tom je pes zakopany..ahaaa=DDDDDDD
heh...agentka:D:D 2r. a daco...a ako spravna vyzvedacka sa pytam teba to iste...:D ty si tiez introvert? lebo pochybujem, ze by do FBI chceli introverta:P
heh...super by to bolo...ja som rozmyslala ostrihat sa na jazka:D:D a aby ti narastol chvostik, pi kakauko:D:D
Nie nemozem vyzradit,top secret...=DDDDja 20 a zadana=Da ako dlho si zadana?(vies mne ako agentke je dovolene sa to spytat)=DDD
V pohode,stava sa...chvostik?no nieee,po nom tuzim a nie a nie narast co mam robit porad=DDDDDDDDDDDDDRozmyslam,ze si dam spravit nejaky sialny cervenociernomodrofialovozlt melir...urcite by to vyzeralo certovsky dobre=DDDDDDD
kludne...19 a zadana...a ty? uz ked vyzvedame? ci ty si z FBI? nemozes vyzradit?:D
quixy nepis za mna pls...ja viem,ved cele je to podla mna len o strachu zo zlyhania...a kolko mas rockov ak sa smiem spytat?a zadana?som zvedava ja viem=DDD
mas rohy a kopyta?:D ja mam aj chvostik:D