Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
Ano, v tomto mas pravdu, ale uz len to ze dokazes komunikovat po nete je znak toho, ze to nie je az tak zle. Proste podla mna sa staci uvolnit, vzdy je co povedat, len pre stres to ludia nedokazu. Mas pravdu, neviem sa vzit do tvojej situacie, len sa snazim pisat pohlad aky mam ja. Musis si trochu verit, nestresovat. Neviem ako to vysvetlit, ale ja som stres prekonal tak, ze som sa sam na sebe bavil. Proste dosiel som na pohovor do prace a zabaval som sa na tom. Chcel som niekoho oslovit, tak som sa na to bavil. Jednoducho neber vsetko prehnane vazne.
robo: tebe sa to povie... vies preco pises to co pises? lebo nevies ako sa citi taky clovek, keby si sa mohol vzit do jeho koze na par min, hodin, dni, tak by si takto nepisal
no dnes ste sa rozpisali... shakti, jak prosim teba balia chalani? nejake uplne priblble metody si uz zazila? ale tak standardne ako ta chalan oslovi? viem ze to setko zavisi od situacie atd, ale tak daco mozes dat ,)
robo..."by si sa cudoval ake jednoduche je zbalit zenu??" :-DDD tak to ani neeeee...!!!
ok, urcite si to do 24h precitam:)mne osobne tiez vadi, ze som introvert a robim vsetko mozne aj nemozne, ale zial som to stale len ja a neprekonala som sa este tak akoby som chcela...tak pracujem dalej... papaaaaaaa paaaaaa:)
aj aj ti zelam krasny dnik,tiez uz musim do mesta=D
vcera sme sa cely vecer o tom bavili ako som to dokazala,tak mozes precitat=Djednoducho ak chces vsetko sa da...mne osobne to vadilo,ale poznam ludi,ktori su introverti a nevadi im to...dolezite je,aby clovek nasiel tu svoju spravnu cesticku k sebe samemu,aby bol sam stastny a vtedy urobi stastnymi aj ludi okolo seba...ale vidim,ze tebe to aj celkom ide=Dideeeeeeem,ahoooj
dobre no, aj pelendrek moze...ale zeleny:D
aj ja dufam, ze este dlho:) uhm, kraaaaasne, ale zubato:D idem uz pomalicky...nic dnes nestiham brrrrrr peknucky dnik zelam vsetkym:) hmm...byvala introvertka...hmmmm...sa mi verit nechce...ako si to dokazala? celkom sa toho zbavit?dlho ti to trvalo?
uhorky nieee,to teda by bolo=DDDked uz kysle,tak radsej nejaky ten perendrek ci pelendrek ci jak to je=DDDDDDD