Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

do kelu som to chcela napisat ja!!
Ked nejde o zivot nejde o nic!
Co mozes stratit,ked nic nemas??nic..mozes iba ziskat,to ma naucili na jednom velice dobrom osobnostnom kurze..

SHAKTI

suhlasim opat s robom,nie ze by som bola pätolízač :-DD len fakt musim suhlasit, netreba sa tak brat vazne tomi,potom robis trapasy,ked sa moc kontrolujes,treba byt uvolneny..najvacsi uspech zoznes prave v tom,ked ti o nic nejde..chapes? ked ti na niecom moc zalezi,obvykle sa to pohnoji..

SHAKTI

no ale ahoj robo :-))))
aj ked suhlasim s tvojim 14:42 hlavne byt sam sebou..
odpoved pre tomiho...ja som zvlastny pripad :-))na mna platia velmi zvlastne veci,takze mna sa toto radsej nepytaj :-DD
z toho soku by si sa velmi tazko spamataval.. :-D

jaja

robo suhlasim=DS takym pristupom sa zije omnoho lahsiea bez ZBYTOCNEHO trapenia....zivot so sebou prinas amnozstvo veci-dobrych i zlych a trapit sa zbytocne je marnenie casu,ktory by mohol byt vyuzity ovela vhodnejsim a veselsim sposobom=DD

robo:)))))

Ano, cele je to o strese a strachu zo zlyhania. No a prave preto netreba zivot brat moc vazne. Jednoducho sa viac usmievat, ked sa naucis niektore veci nebrat tak strasne vazne, dokazes sa aj uvolnit. Ved co sa stane ked ta odmietne? Nic.. Co sa stane ked nedostanes tuto pracu? Najdes inu... Proste ked nejde o zivot, nejde o nic...

jaja

ahoj samko,ano prave ten blok treba odstranit,cele je to o strachu zo zlyhania,cele....a to vam aj psychologicka hociktora potvrdi.a co ako dnes?=D

tom

hej robo, stres je to najhorise, proste taky blok a vtedy sa clovek asi nevie uvolnit, a proste zo mna nic nevyde, ale asi mas pravdu netreba to brat moc vazne, sak co ked to nevyde nic sa nedeje..