Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

robo chvalabohu mi lezies iba do zelí a nie nikam inam :-DDD ano!! otrhas mi slova od ust :-DD
ano ja som zimomrava,velice :-D ktoru cast tela?? odpoviem po 22 hod. :-DD

SHAKTI

malicek alebo usko???? to s tym mam akoze co robit?? :-DDD to si nechaj! a ty kde zijes?? ved ja uz zijem v najteplejsej oblasti,ty uz v teplejsej zit nemozes,iba ak si na rovniku :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jaja

ahoj skaktulča=DDDDJa som tam kam ma osud zaveje a tentoraz ma zavial sem medzi vas=DDakoze ci strazim chlapov,moji suuu moji=DDDDDale mozem ti nechat kusocek ak chces/vyber si/bud malicek alebo usko=DDDDDDDDDDno ja som sa dneska skoro roztopila...pozeram cez okno,ludia naobliekany,vysla som na balkom,tam tiez vetrik pofukoval a vyjdem von a sahara=DDDDDto uz prehanam,ja viem,ale teplo je velmi=D

SHAKTI

faaaaaaaaakt a kde?? :-DD ja som dnes skoro umrzla :-D hold netreba sa hrat na peknu ale sa obliect!! :-D
ahoj jajus,tak ty takto medzi nami introvertmi? mi tu strazis chlapcov? :-)

este som chcela dodat,ze i pisanie,aj tu je dobry trening komunikacie!!