Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

velmismutnuckadievka

mne by nevadil tichy artner,introvert..ja som tiez skor intorvertka,ale zaroven aj EX.ja som zmiesany typ..len je problem v tom ze mna nikto nechce,lebo som neni pekna,a chlapi pozeraju na KRASU!!!!!!!!!!!!!:(

tom

dedy: ja som este tiez nenasiel TU osobu, a mam pocit ze ani nikdy nenajdem, to je hrozne tazke, ale verim ze potom by to uz islo urcite lahsie

dedy ak sa mozem spytat, odkial si?

dedy

co raz pridem mate tu tych prispevkov viac a viac a kym som ich precitala tak presla pekna doba :)

jaja kde bolo dnes tak teplo? u nas bola kosa, je mozne zmenit sa z introverta na komunikativnu osobu?

ako i quixy i ja som dost nedoverciva a je dost tazke verit ludom ked ta dokazu tak lahko zradit :(, hoci su i ludia ktorym sa verit da, no ja som este takeho nenasla

robo:)))))

JAJA neboj, ja som dobro samo... mam chvalabohu vybornu imunitu (klepem na stol) na mna by sa to nenalepilo, ja by som si z toho nasho systemu musel len srandu robit... a s tych nezmyslov smiat..

jaja

aha tak uz nemusis odpovedat uz si viem zivo predstavit=DDJUUU=DDDDDa o akom osobnostnom kurze si to pisala nech viem,nakrm moju zvedavost=DDDDD