Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
a ked je niekto extrovert,tak to este neznamena,ze vsetko vykeca=Dale keca aj o blbostiach,jednoducho s tym nema problem
shaktuska a prezrad,kam si sa tak poobede ponahlala?=DDna tie hribiky?=DDDDDD
tak mi vysvetli tvoje chapanie pojmu introvert.kym ma roztrhas v zuboch=DDDDja si myslim,ze ta chapem a bola som introvert...
tak si nebola introvert jajka ale iba udupana!!
introvert znaci cosi uplne ine,nie je to clovek,ktory sa uzavrie do seba z dovodu psych.problemov..
sami..ja introvert som!!! a mam aj priatelov a mala som aj partnerov a snad este aspon jedneho mat budem :-DD
vy to stale nechapete,je to dokolecka to iste...
introvert neznaci cloveka ktory nedokaze zit v spolocnosti,nedokaze komunikovat, nadvazovat znamosti,nedokaze mat priatelov..hovorime stale o niecom uplne diametralne odlisnom!!
samko nazval si ma ajaj a povedal,ze rozhovor s quixy bol hlupy,tak dakujem=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDale nie,to len tak.jednoducho ako hovorim,co cloveku vadi,na tom pracuje,treba najst to svoje ja,tu svoju cesticku k stastiu,to je vsetko
znie to jednoducho,vsak?=DDDDDD
shakti s tymto si dovolim nesuhlasit..ja som bola introvert a zmenila som sa...a som kecaalek=DDDDDDD
Ahojte introverti aj extroverti, lebo uz sa nejako miesame :-D. Najprv sa vam chcem podakovat za vase komplimenty, potesili a zda sa , ze nie som az taky beznadejny pripad. Teda aspon podla vas.
No niektory z vas mi mobec nepripadaju ako intro, aj ked to o sebe tvrdia. Nakoniec sa ukaze, ze mate kamaratov, partnerov.
quixy a ajaj, ta vasa diskusia o kakauku, peledrekoch a neviem com je vyborna, taka mila, nezna, trochu hlupa, normlne som sa bavil...
A robo s Tebou uplne suhlasim, mas velmi spravne nazory. Ked sa pozriem na Teba, tak sa az hanbim za svoju slabost nedokazat sa vzopriet a chytit zivot do vlastnych ruk. Suhlasim, ze netreba brat veci vazne a byt sam sebou. Brat sa ma raz opytal, ze ci sa bojim ist rano na WC :-). Ja som mu povedal ze nie. A on mi na to,ze vies preco, pretoze to robis kazdy den, je to pre teba samozrejmost. A do spolocnosti sa bojis chodit preto, ze tam nechodis. Keby si tam bol kazdy den, tak si v pohode. Bolo by to pre teba samozrejme ako to WC. Dobry priklad nie? :-DDD. Musim len zacat. Ja sa ani nechcem velmi menit, som so sebou celkom spokojny, len by som chcel par dobrych kamosov. Nie som v nejake depke, mam nadhlad, viem sa na sebe zasmiat, nie vzdy sa beriem vazne. Len ked sa dostanem do interakcie s clovekom, na ktorom mi potencialne zalezi, tak chcem byt co najlepsi pre neho, aby som za to stal, a tam to vsetko padne. Ja proste nepotrebujem vela kecat (aj ked sa to asi nezda :-)), no nechcem, aby sa so mnou nudili, lebo ja som nudny.
dedy na zapade=DDDDAno,je to mozne,ja som zivy priklad....je to mozne ak to cloveku vadi,ved na mnohych veciach sa da cielene pracovat.vacsinou staci zmenit pristup k sebe samemu...
tak to robo este potrva kym si zacneme "rozumiet" :-))
smutna dievka...ano,muzi su pokrytci a je pre nich dolezita vonkajsia krasa,tvrdia sice ze nie,ale ano.
moj osobny nazor je ten,ze kto ma uprimne srdce a cistu dusu,ten kto ma dobre umysli a krasne,pozitivne myslienky,nemoze byt skaredym clovekom!
co je krasa? niekomu sa pacia blond,inemu zas nie,niekomu vacsie prsia inemu stacia aj do ruky :-DD,niekomu sa pacia muzi s velkym nosom :-),niekomu chudsi inemu silnejsi..je to velmi relativne..takze nezufaj!
zaujala ma otazocka od dedy..skusim odpovedat podla svojho...
je mozne sa zmenit z introverta na komunikativnu osobku?? uz som to tu pisala uplne na zaciatku,ze tieto veci spolu az tak nesuvisia..komunikovat sa da naucit,aspon na mieru prezitia v spolocnosti ako takej,ludia jednoducho spolu komunikovat musia,ci chcu alebo nie,ci to vedia alebo nie!
nie je mozne sa zmenit z introverta na extroverta-introvert sa nikdy nebude citit dobre v davoch,nikdy nebude bavič spolocnosti..ani nikdy nebude kecálek.
smutna dievka, nooo krasa je moc relativny pojem, a nemozes povedat ze nie si pekna, pre kazdeho je pekne nieco ine. sto ludi sto chuti..