Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

sam

SHAKTI ja Ta chapem. Ja sa nechcem zmenit na extroverta, to sa neda! JA viem, ze mam problem s komunikaciu a ndvazovanim priatelstiev. No myslim si, ze to, ze som introvert, mi trochu brani v hladani priatelov, ktori su v spolocnosti .Ja som v zasede zo sebou spokojny, len by som chcel trochu viac od zivota (kamaratov, lasku...). A introvertnost je prekazkou, ktoru musim prekonat, nie ju zburat! Musim si zacat verit, mat sa rad. Nie sa zmenit na extroverta, brrrrr. Ved to by som neprezil! Ja som introvert, ktory ma problem s ludmi. Chcem odstranit ten problem, nie introvertnost.
A jaja, ja (no vidis ako lahko to popletiem), si uvedomujem, ze to, co som pisal smutnej dievke, plati aj na mna.

jaja

rozumiem ti,ale preco to potom mnohym introvertom prekaza,ze su introverti,ked ty pises,ze introvertovi staci jeden kamarat,jeden priatel,jedna rodina...?preco sa potom Samko poklada za introverta a chce sa zmenit?vies,clovek sa niekedy len boji prejavit co v nom je
ja viem,ze ma neroztrhas to len tak=DDDD

sam

Prepac jaja, to tvoje meno sa tak lahko preklepne, velmi sa Ti ospravedlnujem. A ten rozhovor bol taky zlato hlupucky, nie stupidny! Tak som to myslel.

SHAKTI

nie ja ta neroztrham v zuboch!
introvertom sa clovek rodi...introvert proste nikdy nebude mat rad velku spolocnost,nebude ju vyhladavat,dokaze v nej prezit istu dobu ale je z toho unaveni,najlepsie sa citi sam,alebo v malej spolocnosti..je to clovek s vlastnym svetom,vnutorne bohatym..
je to tazke vysvetlit..
nemohla si BYT jajka introvertom,to neni choroba z toho sa nevyliecis :-)
komunikovat sa naucit da!
introvert neznaci cloveka,ktory sedi sam v kute,nedokaze povedat ani slovko,ludi sa boji,atd.
introvert jednoducho ludi az tak nepotrebuje,staci mu jeden priatel,jeden partner,rodina..nepotrebuje putat na seba pozornost davu..

sam

Mozne to vyznie zvlastne z mojem strany, ale musim. Smutna dievka, vies co sa mne nepazi na zenach? Ked si myslia, ze su skarede a podla toho sa aj spravaju. Tie ma vobec nezaujmu. No tiez nie ani tupa modelka. Pacia s mi zeny, ktorre si uvedomuju svoju krasu, skareda zena neexistuje, su len zeny, ktore sa o seba nestaraju, nezalezi im na sebe. Nemusis mat perfektnu postavu, nadhernu tvar. Ale ked si sebavedoma, vyzdvihnes svoje silne stranky, bude sa o svoje telo starat mat ho rada, ukazes, ze si niekto, tak podla mna nemozes ostat sama. Hovorim, ked vidim dievca, ktore ma kysly vyraz, je zamracene, neupravene a mysli si, ze je skarede, tak pre mna skutocne je skarede. Ale ked bude to iste dievca spokojne samo so sebou, bude si same seba vazit a davat to najavo, ako aj to, ze ma bohaty vnutorny svet, ze proste stoji za to. Tak musi mat uspech!