Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

identity

ale co by si bol slaboch. vies ty namiesto toho aby si to riesil nejako sa odpalis tym, ze sa len dalej ponizujes a tak dalej. nehnevaj sa na mna, ale takto to vidim ja. niekto ti nieco povie a ako reagujes? to sa neda lebo ja som tupy, som slaboch, som......keby si prestal mysliet, tak ako myslis, tak by si tym slabochom nebol. cize v podstate mas 2 moznosti. bud sa s tym pokusis nieco spravit, aj ked to bude boliet a mozno nie raz alebo budes "spokojny" s tym, ze si slaboch a nic sa nezmeni.

jaja

ahaaaaa,ale to plati,ze na tej komunikacii sa da popracovat...dakujem,za vysvetlenie,som o nieco mudrejsia=DDDshaktus a ty si nenapisala alebo som si nevsimla,ze o akom kurze si pisala?

SHAKTI

ano jajka pochopila!!HEUREKA!! mudre dievcatko!! :-)

sami.. to je to co som napisala,presne!!

Predstieraj,ze to si,az kym sa tym nestanes!!

Ty sa citis ako slaboch,neschopny..ludia to citia!!cudoval by si sa ale citia mrsky jedny!! :-)
tym ze sa ty tak citis oni ta tak vnimaju a beru,povazuju za takeho!!!
preto sa musis zmenit vo svojom vnutri,preprogramovat to svoje podvedomie..
sami..ja idem von,obleciem si rifle a tricko,nenamalujem,strapata..ale ked si poviem,ze som krasna..tak krasna som :-)
ludia ta vnimaju podla toho ako sa citis vo svojom vnutri-lebo to sa odraza v tom ako vyzeras,ako sa spravas!!aj bez toho aby si komunikoval slovom-komunikujes recou svojho tela!!

sam

SHAKTI, ja viem, toto si uvedomujem uz dlho. Ja som len velmi zatlaceny, tak ako si povedala. A teba by som nedokazal ublizit, mam Ta naozaj rad :-)). Ja som taky, aky som uz odmalicka. Stale som na okraji. Na zakladnej som nikdy nehral futbal(ani ho neviem hrat)... Na strednej som bol veduci studijnej skupiny len preto, ze som spolahlivy a slusny. Vies ake to bolo pre mna tazke, normlane som sa toho bal. Ale nikou som to nepovedal. Bral som to ako trening. No nevysiel. Ked som mal nieco na izbach (intraku) oznamit, tak na mna len zazreli :Co chces?!. Vedeli, ze som slaboch, az sa za to hanbim. Zo mna nebude nikdy muz, ja budem vzdy len takym nesmelym chlapcekom.

jaja

dakujem za pochvalu shaktul=Dano,rozumiem,cize som bola len extrovert ktory sa nevedel spravne prejavit?lebo mne to vadilo a skor sa priklanam k tomu,ze teraz som extrovertnejsej povahy

SHAKTI

sami nebojkaj sa ma-mozno pisem razne a otvorene ale nechcem ti ublizit ani sa ti vysmievat alebo co,nie,prave naopak,mojim umyslom ti je pomoct,len ja to vyjadrujem takto..nebudem sa na nic hrat..taka nie som,to co si myslim aj poviem s cim mam v zivote aj dost problemov,ale neriesim to..kto chce to prijme,kto nie tak nie..som introvert,nekecam do vetra,ked mam co povedat tak to poviem a poviem to tak ako si myslim :-)

SHAKTI

preco im to vadi? velmi dobra otazka jajka! chvalim!!! velmi trefna..preco im to vadi? lebo oni nie su introverti..ja introvert som a vobec mi to nevadi..viem co potrebujem,viem co mi nerobi dobre a robim iba to co mi dobre robi(zaujimava veta:-DD )

samkov problem je podla mna nasledujuci a teraz ma roztrha v zuboch on-ale viem,ze nie-lebo ma ma rad :-)

samko ma jednoducho strach-prezil prilis mnoho odmietnutia,sklamania..co ho zatlacilo do uzadia..
uvediem priklad...prides k niekomu s nadejou,usmevom...a on ta tak surovo zotrie,odfajci,ze zacnes cuvat,cuvas a cuvas az skoncis skrceny v kute...bojis sa to skusit znovu,lebo v tvojom podvedomi rezonuje toto odmietnutie,alebo si sa pokusil cosi povedat a odmenou ti bol vysmech!

sami a vies co si napisal smutnej dievke??
ze si pripada skareda a aj sa tak sprava a to ta odpudzuje..to je to co sme ti pisali- neveris si a aj sa tak spravas a to zas odpudzuje ludi od teba! trosku si sa chytil..