Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

identity

prave naopak. preto co pisem je to prave dobre. kedze ju nikdy nedosiahnes, mozes na sebe cely zivot pracovat a zlepsovat sa. keby si ju raz dosiahla, tak uz by to bolo o nicom.

identity

moor dobry prispevok. byt introvert neznamena byt absolutny samotar. kazdy potrebuje spolocnost, len kazdy ju potrebuje inak. ale myslim, ze sa na svete najdu aj ludia, ktori vylozene spolocnost odmietaju, ale si myslim, ze to uz je len dosledok niecoho. nejakej zlej skusenosti napriklad.

sam

moor ahoj, mas pravdu. Citim sa tak isto. Nechcem vela, len trosku viac, ako mam teraz. AK sa smiem spytat, ten moor to je ako Moorov zakon? Ak ano tak je to dobre!

jaja

identity....ja osobne si myslim,ze je to chyba...a prave preto co pises,,,ze dokonalost neexistuje a ak sa clovek bude hnat za niecim co neexistuje a bude mat pred sebou obraz toho,tak co je na konci snazenia?nie radost z toho co dokazal,ako prekonal sam seba a tak,ale...frustracia

identity

nemyslim si, ze chciet byt dokonaly je chyba. to urcite nie. treba si vsak uvedomit, ze dokonalost neexistuje. teda ak sa aj budes snazit cokolvek spravit uplne na maximum, tak sa k tej dokonalosti maximalne priblizis. ale nikdy ju nedosiahnes. to sa neda. sme len ludia.

sam

identity cau, ja by som sa chcel zmenit, ved sa za to hanbim. Len ja som uz taka velmi mierna povaha, taky slaby odvar. Musel by som toho velmi vela v zivote dokazat, aby bol so mna cierny caj :-). Je to velmi dlha cesta.

moor

Pridam aj ja svoj nazor.Som introvert od malicka.Ano,je pravda,ze introverti skor vyhladavaju samotu a nemaju radi velku spolocnost,ale na druhej strane musim aspon za seba povedat,ze byt cele dni sam,nemat sa ani s kym zasmiat,porozpravat,ist niekde na vylet,ci posediet si v meste v nejakom podniku,proste nemat moznost zit naplno,nemyslim tym chciet napodobnovat extrovertov,ale vediet aj takymto sposobom relaxovat,oddychnut si,z toho mam pocit prazdnoty zivota,ktory urcite nenaplnim ani bohatym vnutornym citovym zivotom ani nejakou intelektualnou cinnostou.Clovek je spolocensky tvor,potrebuje mat okolo seba ludi,s ktorymi by mal aj to spolocne,ale vedel si pri nich oddychnut.A cim je clovek starsi,tym viac si uvedomuje,ze mu to nevyhovuje.Takze to som chcel povedat za seba.

jaja

dakujem samko,ale ja naozaj poznam mnoho mnoho ludi,ktori dokazali rozne veci...clovek pracuje na sebe celucicky zivot...prave preto sa musi naucit mat rad sam seba...A NECHCIE BYT DOKONALY V ZIADNOM PRIPADE....TO JE TO NAJHORSIE...predstavte si aka by potom bola nuda,no nie?=DDDDD

sam

jaja, tak to uz mas jasne :-). Ale musim Ti povedat, ze Ta obdivujem. Dokazala si sa zmenit a pracovat na sebe. Mam sa od Teba co ucit!