Bolest bedroveho klbu uz niekolko mesiacov pretrvava. Lekarske vysetrenie vylucilo coxartrozu a zaver vysetreni bol : zapal. Poradte, prosim, ako definitivne tento problem zlikvidovat. Pomozu aj rady na tlmenie bolesti, ale za najdolezitejsie povazujem vyliecenie :o). Dakujem
Bolesť bedrového kĺbu
Mne veľmi pomáha Ostelife -pumpglobe.com
No s bolestou klbov by som asi utekal, cim skor k lekarovi, lebo ma RTG a podobne veci a niekedy vas vcasne vysetrenie bud uchrani alebo oddiali od vymeny klbu. Niekedy staci odstranenie nejakeho ulomku alebo nejake obrusenie vyrastku na kosti - ako v mojom pripade - a to je zdaleka ina operacia ako vymena klbu. Myslim, ze je velkou zbytocnostou absolvovovat samoliecenie, pretoze pricin moze byt niekolko.
Mne vyrazne od bolesti aj zapalu pomahaju Pijavice lekarske.
Viac info na www.pijavica-lekarska-na-domace-pouzitie.com
Vydieranie klbov je najma z nedostatku klboveho maziva. Tak sa krby zaderu a zapalia. Potlacenie zapalu je roznymimprotizapalovymi, ako napr 3 x 1500 mg curcuminoidov s bioperinom, ale klby treba mazat(avokado,cetylovane oleje, CMO) a dodsavat materialy na regeneraciu+mukosacharidy a ine latky, , ake najdes v huspenine, dobre uvarenych glikoch a doplnkoch ako glucosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina a ine.
Protizapalovo pomahaju aj rozne enzymi, ktore urychluju regeneraciu odpratavanim poskodenych buniek a rozpustanim potrebnych polotovarov na regeneraciu klbovej hmoty, puzdier, burz, maziva a sliach.
Ja mam tiez problemy s bedrovym klbom, hoci som uz 3 roky od operacie. Treba byt opatrny, udrzovat si hybnost, cvicit a hlavne zdravo sa hybat a nepretazovat sa. Mne pomohol aj dynamicky sedak. Pouzivam ho na sedenie aj ako cvicebnu pomocku. Je maly, takze mozem mat jeden doma a jeden u dcery bez toho aby jej zavadzal. Najdete ich aj na www.chrbtica.eu - su tam aj celkom zaujimave clanky.
ahoj mam 12 rokov a som po oparacii bedroveho klbu uz 4 mesiace
Ahoj ,,,ja mam problem s bedrovym klbom asi tak pred 4 rokmi mi zistili ze mam nieco s klbom bola som na snimkoch a dopadlo to PN brala som lieky a upozornena ze sa mam setrit aleked ze pracovat musim a mam pracu pri ktorej stojim 10 hodin denne pracujem v chlade a vlhku klb sa ozyva castejsie takze uz bolia obidva a su bolesti v krizoch neviem stat na nohach na dotyk kde mam maly opuch boli a je to viac menej paliva az horuca bolest co sa tak moze diat tam v klboch pordte ??????zijem zahranici a som objednana k lekarovi
vie niekto niečo o cyste na bedrovom klbe a trhline na bedrovom klbe?
www.hppokratin.sk - na tomto webe nájdete unikátny liek, ktorý vás vylieči. Treba vyskúšať a uvidíte skutočný účinok.
ahojte mam 33 rokov a teraz koncom marca ma caka operacia praveho bedroveho klbu...prosim vas o radu kto je po operacii nech sa mi ozve na cislo......0902 693 729........velmi pekne dakujem....len deriozne.....