hemoroidy

shandrika

neviem, co vsetko si uzivala, ale mne zabral Devenal.ponukali mi kadeco v lekarni, ale pri tych cenach som si povedala, ze to nebudem riskovat, ked ani neviem, ci mi to vlastne zaberie a peniaze tak mozem rovno vyhodit do vzduchu. toto bolo pre mna cenovo prijatelne, tak som nevahala a za mna super.

adka45

Veľakrát aj robiť niečo chcú, ale ten strach môže byť taký silný, že sa k tomu kroku proste nedokážu dokopať, viem, čo hovorím :) Každopádne ak viete poradiť niečo účinné na vonkajšie hemoroidy, budem vďačná. Nemám bolesti, nič, len nechcem, aby sa mi to nejako rozrástlo.

denissa84

Ja akože "obdivujem" ľudí, ktorí sa rozhodnú s tým nič nerobiť. To sa dá vôbec ignorovať niečo také? Či vyslovene radi dobrovoľne trpíte alebo ako? Neviem to pochopiť akosi.

Colorka

jasne ze. to je jedno, kolko ich je. ked ti to raz zacne, tak to proste spusti lavinu bolesti. a teda nielen bolesti, to je este slaby odvar. ja po potrebe krvacam uz niekolko mesiacov, aj u doktora som bola, mast mi dal nejaku na to, na chvilku to pomohlo, ale mam to znova.

citruska

tak mna trapil jeden a zmizol mi uz. nebolo to zo dna na den, ale nastastie uz tam nie je. a aj ked bol len jeden, dal mi zabrat a dost ma potrapil :D

silvusiq

Ja som brala jednu celú krabičku, mám to lepšie oveľa, ale kúpila som si aj druhú, nech to mám úplne naporiadku. Teraz mám pauzu nachvíľu, potom začnem užívať znova.

zdravienko175

je to individualne uplne. najlepsie proste bude, ked si to budes sledovat. pri zlepseni stavu vies kedykolvek prestat, uplne urcene to nie je na den. sleduj si to, cim dlhsie, tym lepsie. niekomu to moze trvat dlhsie, tebe to samozrejme moze trvat kratsie, kamaratka ich brala tri mesiace, ale nakoniec zmizli, proste stoji to za to.