ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
valermo ja to chapem tak, ze ta nic nesvrbi, neboli, nepali, len si to tam proste existuje :D vies o tom, vies, ze to tam je, ale nemas proste nijake tazkosti. vela ludi to takto ma.
Čo znamená, že to nie je veľmi akútne?
akoze ja nemam problem ist k lekarovi s cimkolvek, ale v tomto pripade by som asi nesiel, nie je to zase az take akutne.
Tak pozerať ťa asi bude, ale to je normálne, nie? Ako inak zistí, ako zlé to máš? Podľa toho následne určí liečbu predsa. Je to lekár ako každý iný, netreba sa báť.
Ak by som ich niekedy mala, musím ísť hneď k doktorovi a ten ma pošle na operáciu alebo ako sa to rieši? Bude ma automaticky prehmatávať? Ja si to neviem absolútne predstaviť, mám krátko pred pôrodom a chytajú ma neskutočné stresy, už teraz sa bojím, nakoľko ich mala moja mamina aj sestra a ja neviem, či budem mať vôbec čas toto riešiť popri bábätku.
haha no velmi vtipne :) tie nastastie nemam, ale toto si tiez dvakrat neuzivam.
tak aspon nieco, co mame s muzmi spolocne:D a este krcove zily asi:D
samozrejme, nevidim dovod, preco nie. viem akurat, ze deti, tehotne a dojciace zeny by ho nemali uzivat, inak to nema nejake obmedzenia.
viem, ze to bude asi hlupa otazka, ale tak neda mi to :D mozu to uzivat aj muzi?