hemoroidy

sumienkaaa

niekedy vedia zmiznut same. ze proste tak ako prisli, tak aj odidu, ale tak to je asi vynimocny stav by som povedala.
jasne, ze si si to nevybrala, to by si dobrovolne nevybral asi nikto:)
a stale ich mas?

novierka

Tak zaklad je zdrava strava, ktora ti nema tendenciu drazdit nic pri vyprazdnovani. Pridas k tomu pohyb a podla mna si v suchu. Pokial teda nerodis alebo to nemas geneticky dane, tam ti uz nepomoze nic, ani sa modlit :D

siminii

Môže a zároveň aj nemusí. Každý to máme inak. Ja sa utešujem tým, že však sa na to nezomiera, vyriešili to tisícky ľudí predo mnou, zvládnem to aj ja. Nechcem na to ani myslieť, keď sa ma to zatiaľ netýka:)

zuzinata

Je to obrovsky tlak a nespravis s tym fakt nic. Ale je to nefer, lebo kamaratka rodila a rodila fakt ze dlho, pred polrokom a nema nic :D

hedviga1884

syllona, mas pravdu, ale mnohi zase aj nie. pri takom tehotenstve to zena asi velmi neovplyvni. je ine, ked robi cisarskym ako ked rodi prirodzenou cestou. namahane je cele telo, niet divu, ze sa im proste neda vyhnut.

syllona

Tak nie nadarmo sa hovorí o hemoroidoch, že je to civilizačné ochorenie. Však tým trpí drvivá väčšina obyvateľstva a mnohí si za to, popravde, môžu sami.

novierka

Stastny clovek, ktory tento problem v zivote nemal. A tych je v dnesnej dobe fakt strasne malo, ked tak aj pocuvam vo svojom okoli.

sumienkaaa

ja vlastne ked tak premyslam, ani nepoznam cloveka, ktore mu by sa podarilo zbavit sa hemoroidov hned prvym liekom, co pouzil. alebo si len proste vyberame nespravne veci, ale tak velakrat mi to tak pride, ze aj v lekarni ti poradia aj take veci, ktore nie su az take ucinne, proste len aby predali.