ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
ved ano, netreba tlacit zbytocne by som povedala :D
50% ludi si to sposobia v podstate sami.
Kazde rano sa ti neda ist :D A nasilu by si ani nemala, to je dalsia vec, ktora ti rozhodne moze sposobit tie hemoroidy.
Najlepsie je sa proste umyt, vyhladat sposob uplne zakazdym. Ked su verejne toalety, tak ist radsej na taky, kde je aj umyvadlo. Vsetko sa da, ked sa chce podla mna. Alebo ist proste rano v pohodli domova a vybavena vec. ;-)
vies co, ano, poucila som sa aj ja uz v tomto. a ked sa to proste neda, tak nosim so sebou aspon vlhcene vreckovky vsade. je to lepsie ako nic.
Aspoň sa umývať pravidelne treba. A ono sa tomu veľakrát dá tak pekne predísť, len keby si to viac ľudí uvedomovalo. Hygiena, strava, pohyb. Tri základné veci, ktoré keby každý dodržiaval, tak je o polovicu menej takýchto prípadov.
Paulinocka a preco sa to nesnazis vyriesit inak? Uz si si nieco davala na ne?
no ale mne sa tak trochu ulavilo aspon. viem, ze takto nezmiznu, ale tak ci to nie je nejake nebezpecne.
vidis, a to som si naivne myslela, ze to realne funguje tak, ze sa pocase stratia, ked to budes robit casto.
neublizis si tym, ale zase asi ani velmi nepomozes, lebo to neznamena, ze si sa ich zbavila, len si ich zastrcila dnu. stale su tam. ale nie, neskodi to.
neviem, ci sa sem hodi teda tato otazka, ak aj bude niekto pohorseny, tak sa vopred ospravedlnujem, ale zaujimalo by ma, ci si tym zatlacanim tych vyrastkov nemozem nejako ublizit? aj som si vsimla, ze sa daju zatlacit, aj ked teda pocas dna samozrejme vyjdu zase von.