Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hemoroidy

shandrika

Kazde rano sa ti neda ist :D A nasilu by si ani nemala, to je dalsia vec, ktora ti rozhodne moze sposobit tie hemoroidy.

Sammy

Najlepsie je sa proste umyt, vyhladat sposob uplne zakazdym. Ked su verejne toalety, tak ist radsej na taky, kde je aj umyvadlo. Vsetko sa da, ked sa chce podla mna. Alebo ist proste rano v pohodli domova a vybavena vec. ;-)

slivca

vies co, ano, poucila som sa aj ja uz v tomto. a ked sa to proste neda, tak nosim so sebou aspon vlhcene vreckovky vsade. je to lepsie ako nic.

siminii

Aspoň sa umývať pravidelne treba. A ono sa tomu veľakrát dá tak pekne predísť, len keby si to viac ľudí uvedomovalo. Hygiena, strava, pohyb. Tri základné veci, ktoré keby každý dodržiaval, tak je o polovicu menej takýchto prípadov.

martinka27777

vidis, a to som si naivne myslela, ze to realne funguje tak, ze sa pocase stratia, ked to budes robit casto.

lichotinka

neublizis si tym, ale zase asi ani velmi nepomozes, lebo to neznamena, ze si sa ich zbavila, len si ich zastrcila dnu. stale su tam. ale nie, neskodi to.

paulinocka

neviem, ci sa sem hodi teda tato otazka, ak aj bude niekto pohorseny, tak sa vopred ospravedlnujem, ale zaujimalo by ma, ci si tym zatlacanim tych vyrastkov nemozem nejako ublizit? aj som si vsimla, ze sa daju zatlacit, aj ked teda pocas dna samozrejme vyjdu zase von.