ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
ja uz ich beriem tyzden, ale teda neviem, ze ako dlho to mam presne uzivat? ci to je u kazdeho inak?
isabella, ja tiež na tých šiestich tabletách začínam. mne to ale neprekáža, lebo nič iné neberiem, nebudem mať v tom vôbec chaos :D
- a takto ti vystaci jedno balenie? lebo akoze sest tabliet mi pride celkom dost, to sa asi rychlo minie, nie?
ake dva? ja ked si vygooglim, tak mi najde iba jeden sposob uzivania. na zaciatku tam mas tych 6 tabliet, to je len prvych par dni, presne ako to mas aj rozpisane, ale potom uz len jednu na obed a jednu vecer, a toho sa drzis.
Daj rozhodne vedieť, či zabral. Ako dlho by sa mal užívať? Mne našlo dva rôzne varianty, čo sa užívania týka, tak teraz neviem, som troška zmätená z toho.
no to inak nie si prvá, čo toto hovorí. a tak ho chvália, ja veru kúpim rovno ten Devenal, ako píšeš. uvidíme, čo to spraví, dám vedieť. lebo akože zbytočne vyhadzovať peniaze, to rozhodne nechcem.
nie, nie je na predpis:) to je jeho velka vyhoda. a takisto aj cena, lebo napriklad je o dost lacnejsi ako napriklad detralex, ktory mi vobec nepomohol.
zdravienko, a ten si mala prosim ta na predpis od lekara alebo ako si sa k nemu dostala?
Vazne? Lebo ja som s tym bola aj u doktora, skontroloval, ale povedal mi, ze na operaciu to rozhodne nie je. Takze na jednej strane mi aj odlahlo, ale dal mi lieky, co ma moc nepotesilo. Tie som douzivala (nazov si uz nepamatam, ale toto to nebolo) a potom sa to vratilo naspat, cize by som potrebovala uz konecne nieco ucinne, co ma ich zbavi nadobro. Vyskusam.
ano, zbytocnych veci som aj ja poskusala uz relativne dost, ale pomohol mi az Devenal, ten je za mna najucinnejsi. najviac ma mrzi to, ze som po nom nesiahla ovela neskor, keby som bolo vedela, lebo som zbytocne vyhodila kopu penazi za veci, ktore nefungovali. :/