ahojte, je tu niekto, kto nimi trpi a ma velke tazkosti aj na toalete napriklad? raz som s tym uz u lekara bola, predpisal mi nejake tabletky, trochu sa mi ulavilo a po douzivani sa objavili zase :( uz som zufala.
hemoroidy
Leczenie hemoroidów może obejmować stosowanie dostępnych bez recepty maści, kremów lub czopków, które łagodzą ból i swędzenie oraz zmniejszają stan zapalny. W cięższych przypadkach lekarz może zalecić zabiegi takie jak skleroterapia, podwiązanie gumką czy zabiegi laserowe. Ważne jest również wprowadzenie zmian w stylu życia, takich jak zwiększenie spożycia błonnika, picie dużej ilości wody oraz regularna aktywność fizyczna, aby zapobiec nawrotom.
Leczenie hemoroidów może obejmować stosowanie dostępnych bez recepty maści, kremów lub czopków, które łagodzą ból i swędzenie oraz zmniejszają stan zapalny. W cięższych przypadkach lekarz może zalecić zabiegi takie jak skleroterapia, podwiązanie gumką czy zabiegi laserowe. Ważne jest również wprowadzenie zmian w stylu życia, takich jak zwiększenie spożycia błonnika, picie dużej ilości wody oraz regularna aktywność fizyczna, aby zapobiec nawrotom.
ano, to som chcela aj ja, ale teda nejdem to ani skusat, naco. evidentne je to zbytocne :/
No ved to som si presne aj myslel. Niekde som cital, ze ladove obklady by na to mohli pomoct, ale nevidim ziadny rozdiel pred a po. A to som ich skusal asi dva tyzdne vkuse prikladat.
tak neviem, ci je to uplne babsky recept, ale mne babka radila psyllium, ten som mala uzivat, ale uplne som to asi nepochopila, pretoze ten sluzi akurat tak na to, ked mas problem s vyprazdnovanim, a ten som ja nemala vobec doteraz, s tymto som uplne v pohode a na samotne hemoroidy ti to nijako nepomoze, tak sme sa asi nepochopili trosku :D
a ake babske recepty existuju na zlatu zilu? :D ziadne nepoznam. aj ked si myslim, ze nejako sa ich museli zbavovat volakedy, vtedy neboli take veci a lieky ako dnes.
Nenasla som ziadnu ucinnu domacu liecbu ani ziadny babsky recept, ktory by ma ich zbavil, uz som to s tym skusanim popravde aj vzdala. Bud mi to len na chvilku upokoji alebo to nema ziaden ucinok. Nic ine som nepostrehla, ziadnu zmenu.
Ja ich mam tiez. Viem si pomoct aj nejakou nenarocnou domacou liecbou? Ci to je nerealne?
A ty vies, ci nimi netrpela niekedy napriklad jej mama? Mozes si to najst, patri to k predispozicnym ochoreniam, rodinny vyskyt je najlepsia cesta, ako k nim prist tiez.
tato tvoja teoria podla mna vobec nie je pravdiva, mam znamu, ktora sa ich nevie zbavit roky, nerodila, je sportovkyna. ta ich ma preco podla teba?