slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie

Príspevok v téme: slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie
cestovatelka007

Zdravím, čo by ste mi poradili na posilnenie imunity, je už marec a ja som od októbra vkuse chorá ! :((( kažý druhý týždeň kašlem etc.

Beriem lipozomálne C ( take toto bez paradajok ), ešte D, krvný rozbor mám pekný ?, vlasy mi nepadajú a pleť sa výrazne zlepšila diétou, ale imunitu mám nanič ? Preplachujem nos soľnými heftami ,otužujem sa striedavou sprchou ak sa dá, dodržiavam HIT diétu,aj bez lepku viac menej, bez mlieka lebo mi fakt vadilo, jem zdravo, cvičím, športujem, tvorím a relaxujem ? Prekonala som silný covid, veľmi dlho som kašlala ( som 3x očkovaná ). No imunitu mám zníženú už dhé roky života, keď sme na SR o covide ani nechyrovali. Morské riasy mi bars nepomohli.
Pomôže mi ashwagandha - môže sa pri HIT ? (histamínovej intolerancii )
Môže sa brať hliva ustricová ?
Ktoré probiotiká beriete pri HIT ?
Ďakujem za vaše rady !

P.s. kvôli HIT nemôžem jesť nakladanú kyslú kapustu a vadia mi aj jogurty , čiže fakt neviem, ako ešte na to.

Market24

Na optimalizáciu imunitného systému musím zo svojej skúsenosti odporučiť liek Wobenzym, užívajú ho ľudia aj v mojom okolí a veľmi im s imunitou pomohol.
Ako by sa porovnala imunita/ znížil zápal v tele mohla by sa zmierniť aj histamínová intolerancia.
A čo viem, tak u probiotík je potrebné si vyhľadať aké baktérie podporujú znižovanie hladiny histamínu/ pretože niektoré tipy ju môžu zvyšovať.

liwio

pokial s tym niekto nema skusenost, ze ozaj ma tu imunitu taku kadejaku a bojuje kazdu chvilu s nejakymi virusmi, bacilmi, tak tazko tomu aj uverit, ze to vie taketo problemy sposobovat. a pritom staci len pravidelne doplnat vsetky potrebne vitaminy, mineraly a ostatne latky, ktore si telo ziada. mne zase vyrazne pomohol zabojovat s imunitou daily complex, ten uz mam overeny.

SIsulienkA01

Dobrý deň, ja som s týmto tiež mala veľké problémy. Stále som bola unavená chorá bolo to cele zle. Nič mi viac menej nepomáhalo až kým mi známa neodporučila wobecare enzym. Musím povedať, že mi veľmi pomohla pretože to naozaj začalo fungovať. Je to trošku drahšie ale stojí to za to!

folka32

ako dlho vam vydrzi to jedno balenie? kolko je tam tabletiek? uzivate vitaminy cely rok alebo len v obdobi zimy?
lebo minule som sa s kamoskou o tom bavila a ona mi vravela, ze len pocas zimy berie vitaminy, ze ved pocas leta je kopa ovocia, zeleniny, ze to pokryje potrebu, ktoru telo ma

duma

Len toto si si objednavala alebo aj nieco dalsie? Lebo je tam toho hodne, co som si tak rychlo prebehla na tom webe.

annninka

Ahoj Daninka, privtriem sa, mam tiez skusenost so spominanymi vitaminmi. Objednavala som si priamo z ich stranky. Tam to vychadzalo cenovo najlepsie, ale vies objednat od hocikadial. Lepsie ako ked mas stale otravovat kvoli receptu, ked potrebujes nove balenie.

daninka25

Majcino a kde si si to kúpil? Akože myslím, či normálne ho dostať v lekárni, či je to voľnopredajné? Lebo moja imunita je na bode mrazu za posledný rok.

majcino

Vieš čo, ja som začal užívať vlani na jeseň tak poctivo Zerex Daily Complex a odvtedy je to lepšie. Užívam stále, lebo presne si toto hovorím, že keď vysadím, tak just sa na mňa niečo nalepí. Odvtedy som chorý nebol, ak nepočítam alergiu v tomto období teraz, ale tak to neovplyvním takto.