slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie

Príspevok v téme: slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie
cestovatelka007

Zdravím, čo by ste mi poradili na posilnenie imunity, je už marec a ja som od októbra vkuse chorá ! :((( kažý druhý týždeň kašlem etc.

Beriem lipozomálne C ( take toto bez paradajok ), ešte D, krvný rozbor mám pekný ?, vlasy mi nepadajú a pleť sa výrazne zlepšila diétou, ale imunitu mám nanič ? Preplachujem nos soľnými heftami ,otužujem sa striedavou sprchou ak sa dá, dodržiavam HIT diétu,aj bez lepku viac menej, bez mlieka lebo mi fakt vadilo, jem zdravo, cvičím, športujem, tvorím a relaxujem ? Prekonala som silný covid, veľmi dlho som kašlala ( som 3x očkovaná ). No imunitu mám zníženú už dhé roky života, keď sme na SR o covide ani nechyrovali. Morské riasy mi bars nepomohli.
Pomôže mi ashwagandha - môže sa pri HIT ? (histamínovej intolerancii )
Môže sa brať hliva ustricová ?
Ktoré probiotiká beriete pri HIT ?
Ďakujem za vaše rady !

P.s. kvôli HIT nemôžem jesť nakladanú kyslú kapustu a vadia mi aj jogurty , čiže fakt neviem, ako ešte na to.

BertaVertina

dobrý deň, slabá imunita môže byť spôsobená nedostatkom vitamínov či minerálov, ale aj inými zdravotnými problémami (napríklad chronické ochorenia).
dala si sa testovať?
Robím tu testy doctorpro.pl
odporúčam

hradelinka

A pred spranim ti nevdi? Pri niektorych takychto tabletkach je problem zaspat. Alebo mozu sposobit aj ine pripadne tazkosti?

dratha87

davam si 2x denne jednu kapsulu. rozdelila som si to tak, ze jednu rano, ked idem z domu a druhu navecer alebo pred spanim. myslim si, ze po tom mesiaci uz je vidno nejake zlepsenie. vsak to je dost dlha doba, aby to vsetko v tele zaucinkovalo.

dratha87

ak este hladas nejake, tak daj vediet a ti napisem, co som zacala ja uzivat, to vyzera byt celkom v pohode, uz vyse mesiaca pravidelne si davam tabletky na imunitu a je to lepsie. aj teraz kopec ludi chorych v robote, ale ja sa drzim uplne v pohodke.

domCCA

imanka ano moja, ja som presne take nieco chcela, ze staci jedna dve tobolky za den, ked si das a nie aby si si plnu hrst niecoho musela denne davat :)

annninka

Na to, ze tam pisu, ze je to nejaka napouzivanejsia rastlina, tak akoze tiez mi to nic nehovori, prvy raz som o tom citala. Ja ostanem verna vitaminom a takym latkam, ktore poznam radsej :)

miza

Keď hovoríš o tých cukríkoch, tak to bola teraz zase kauza pri nejakých akože doplnkoch na rast vlasov. Ono to aj vyzerá ako gumené cukríky a že skutočne aj v podstate sú, že len nejaké vitamíny obsahujú, ale reálne to nepomáha. Takže treba si fakt overiť už aj to, keď chceš niečo takéto začať užívať.

imanka

domCCA co spominas ten zerex, tak to je take, ze uz nic ine nie je potrebne uzivat? ze doplnis tymto vsetko potrebne?