slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie

Príspevok v téme: slaba imunita aj ked robim vela pre posilnenie
cestovatelka007

Zdravím, čo by ste mi poradili na posilnenie imunity, je už marec a ja som od októbra vkuse chorá ! :((( kažý druhý týždeň kašlem etc.

Beriem lipozomálne C ( take toto bez paradajok ), ešte D, krvný rozbor mám pekný ?, vlasy mi nepadajú a pleť sa výrazne zlepšila diétou, ale imunitu mám nanič ? Preplachujem nos soľnými heftami ,otužujem sa striedavou sprchou ak sa dá, dodržiavam HIT diétu,aj bez lepku viac menej, bez mlieka lebo mi fakt vadilo, jem zdravo, cvičím, športujem, tvorím a relaxujem ? Prekonala som silný covid, veľmi dlho som kašlala ( som 3x očkovaná ). No imunitu mám zníženú už dhé roky života, keď sme na SR o covide ani nechyrovali. Morské riasy mi bars nepomohli.
Pomôže mi ashwagandha - môže sa pri HIT ? (histamínovej intolerancii )
Môže sa brať hliva ustricová ?
Ktoré probiotiká beriete pri HIT ?
Ďakujem za vaše rady !

P.s. kvôli HIT nemôžem jesť nakladanú kyslú kapustu a vadia mi aj jogurty , čiže fakt neviem, ako ešte na to.

majcino

Nemyslím si, že by to bolo nutné. Ja som začal na jeseň užívať vitamíny a doplnky, keď sa zhoršilo počasie a ochladilo, s tým automaticky prichádza viacero chorôb. A teda prestávku som si v užívaní zatiaľ ešte nedával.

Slanienka

myslela som to tak medzi celymi baleniami, neviem uzivam 2/3 mesiace a je potrebne si spravit prestavku alebo sa vobec nemusia a mozem ich uzivat proste stale

samithia

myslis, ze ci z ta prestavka ma byt akoze medzi tymi dvoma tabletkami, co mas uzit za den alebo tak, ze uzivas tak celkovo ja neviem mesiac, dva a ze potom vysadis na nejaky cas?

Slanienka

aha takze rano a vecer alebo si mozes dat tie dve tabletky aj naraz... je potrebne si spravit medzi uzivanim aj nejaku tu prestavku alebo to vobec?

annninka

Slanienka jedno balenie mam 120 kusove. Mozno sa to zda akoze velke, ale treba si uvedomit, ze co vsetko je tam obsiahnute. Uzivam dve kapsuly denne, cize my vydrzi dva mesiace. Aj cena je tam uplne prijatelna.

humka44

To rozhodne ano, to viem aj podla seba, ze ked som chora napriklad, tak telo je cele take oslabene a prejavi sa to aj takto navonok.

strechacka

myslis, ze ak by sa ti zlepsila imunita, mohla by sa ti tym padom zlepsit aj plet? to by bolo super, ako keby sa to takto naraz dalo

buducamamina

Ja uz dlhsiu dobu hladam nieco, ze by som zacala brat... Lebo to je podchvilou, ze ma nadcha chyti... Prejde, tak potom pre zmenu kasel... Inak aj plet napriklad mam taku nachylnu na vsetko, ze sa mi povyhadzuje sem tam... Taky mam pocit, ze by som mala telu nieco dopriat...

Slanienka

nooo aj to moze byt. vela ludom covid nastrbil zdravie a doteraz maju nejake tie nasledky. a ake velke balenie mas, ked ho nosis takto teda vsade zo sebou