Čím znížiť cholesterol

zimcinka

patienka ale ved to je jasne akoze. ja som to tak nemyslela, ze ked si nieco kupujes len tak, tak je jedno ake to ma zlozenie. no jasne, ze nechces, aby ti to zbytocne zatazovalo organizmus, travenie, alebo aby ti to nejake ine tazkosti sposobovalo.

peterkova_klar

To vedia, len to je to, že nevieš dopredu ako ti čo zapasuje. Ale zase vieš sa popýtať, nejak si pozisťovať. Je z čoho vychádzať a spraviť si nejaký názor.

Gaspura

To je fakt. Darmo kúpiš niečo za pár eur, ak ti z toho nemá byť trebárs dobre. To viem, že statíny vedia takto zloby narobiť.

patienka

zimcinka akože či krátkodobo alebo dlhodobo, tak sa budem riadiť tým, ako mi ten liek sadne a nie cenou. akože zase vyššia cena ti nemusí zaručiť automaticky aj lepšie účinky, to tak nefunguje. to je dôležité, ako ti sadne a ako ti zaberá.

buducamamina

Tak to si zaklop a bud rad, ze mas takuto skusenost.... Nemaju to veru takto vsetci... Pri antibiotikach musim ja zakonite aj probiotika, inak nedokazem fungovat...

miflow

musia sa dostavit? podla mna ani nie. este sa mi to nestalo pri ziadnych liekoch, co som kedy uzival, ze nieco z toho zoznamu by som na sebe spozoroval.

hribik12

nepoznam, nemam skusenost. za seba by som vsak odporucil armolipid, co aj sunnyball13 spominala, ze ho ma vyskusany.

guzedinteee

nplink.net Zatím nejlepší přírodní přípravek,který na trhu existuje..Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Lipid Control jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to.Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.