Mám vyšší cholesterol a chcel by som ho znížiť nejakou dietou. Máte nejaké typy
Čím znížiť cholesterol
Len ono tiež nestačí len niečo začať užívať. Mám takú kolegyňu, ktorá si nasadila tabletky a inak sa stravovala tak ako predtým všetko, robila tak ako predtým. Ako nehovorím, že sa jej nepolepšilo, ale trvalo to. Keby sa inak k tomu postavila, tak to mohlo prísť skorej, alebo by to bolo o dosť lepšie. Ale to jej škoda niečo hovoriť.
Možno to niekomu stačí, že aspoň nejaká zmena. Ale načo by som na zlepšenie mala čakať neviem akú dlhú dobu, keď je možné to o niečo skrátiť a zlepšenie urýchliť.
Ale kdeže, toto vôbec podľa mňa nie je cesta. To je asi také, ako keď zaradíš nejaké zdravé potraviny. Pomôže to, ale nie v takej miere.
to by aj mna zaujimalo, pretoze snorim, ze co je najlepsie zacat uzivat na znizenie cholesterolu. citam asi vsade a o vsetkom, viacerj veci odporucaju, medzi inymi aj kadejake caje a taketo, ale o tom nie som presvedcena, ci to funguje.
Ty si mala akože takéto problémy, keď si brala niečo na cholesterol? Či odkiaľ máš takéto informácie?
magduska tak povedzme si, ze ktore vedlajsie ucinky su prijemne. v tomto pripade islo o miostaticke krce a bolesti noh napriklad. mohlo sa toho pridruzit viacej. ale kedze je to teraz obmedzene a stale sa to sleduje, tak je to lepsie.
toto presne riesila babka, ked som u nej bola cez vikend. ale hovorim jej, ze to ma pisane pri vsetkych liekoch, aj pri obycajnych liekoch na teplotu alebo dokonca aj pri vitaminoch. takze neviem, ci je dobre sa tymto riadit.
ale toto netreba riesit takto moc. treba sa zamerat na tie pozitivne ucinky, ktore tie lieky maju :)
ked si pozries neziaduce ucinky, tak boli podla mna omnoho castejsie a vo vacsej intenzite. aspon tak si myslim.
... co to vie sposobit, ked je tam to mnozstvo vyssie? ... alebo skor asi, co to sposobovalo?... predpokladam, ale ze asi nic prijemne, kedze to museli nejak upravit, kolko ho mozu lieky obsahovat...