Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čím znížiť cholesterol

Kamcita23

kedysi nebol trh volnepredajnych vyzivovych doplnkov regulovany zo strany europskej komisie a neviem kym este dalsim sa predavali produkty s obsahom monokalinu omnoho vyssim ako je to teraz povolene, cize bolo hlasenych aj viac neziaducich ucinkov. to len na margo tych kriterii a parametrov.

Roman.T

vsak keby kazdy predava ina spolocnost, tak by to zmysel malo. mozno. ale predpokladam, ze kazdy sa chce nejak odlisit a dosiahnut co najlepsie vysledky a tie hodnotenia kadejake. ved ono su stanovene kriteria a parametre, alebo ako sa to vola pri tejto problematike, ktore musia dodrziavat tie lieky.

liwio

to by malo aky zmysel potom, keby boli potom na trhu desiatky rovnakych liekov. vsak aj na teplotu mas toho viacej, co si mozes dat. tak isto to plati aj pri inych problemov. bud rada, ze si mas z coho vyberat. nie kazdemu tiez musi sadnut to iste.

duma

Sa pytam, preco potom vsetky tie lieky neobsahuju taketo veci, ked je to prospesne. Ci to potom maju zase inu kombinaciu lieciv, alebo ako to funguje?

swetlina

Dočítala som sa, že monakolín K v červenej fermentovanej ryži pomáha znižovať hladinu celkového a ldlcholesterolu. Čiže asi by som hľadala niečo také, čo to bude obsahovať. Jasné, že tých prospešných zložiek bude viacero, nie len toto.

zimcinka

patienka ale ved to je jasne akoze. ja som to tak nemyslela, ze ked si nieco kupujes len tak, tak je jedno ake to ma zlozenie. no jasne, ze nechces, aby ti to zbytocne zatazovalo organizmus, travenie, alebo aby ti to nejake ine tazkosti sposobovalo.

peterkova_klar

To vedia, len to je to, že nevieš dopredu ako ti čo zapasuje. Ale zase vieš sa popýtať, nejak si pozisťovať. Je z čoho vychádzať a spraviť si nejaký názor.

Gaspura

To je fakt. Darmo kúpiš niečo za pár eur, ak ti z toho nemá byť trebárs dobre. To viem, že statíny vedia takto zloby narobiť.

patienka

zimcinka akože či krátkodobo alebo dlhodobo, tak sa budem riadiť tým, ako mi ten liek sadne a nie cenou. akože zase vyššia cena ti nemusí zaručiť automaticky aj lepšie účinky, to tak nefunguje. to je dôležité, ako ti sadne a ako ti zaberá.