viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
A uz si objednavala odtialto viackrat? Ci zatial si len raz napriklad vyskusala?
Mne napriklad dost vyhovuje Tonezo, maju tam kvalitne tonery. Tiez som najprv poskusala kadejake, kym som nasla take, co by nam vyhovovali aj cenovo aj kvalitou.
Ved prave, ze ich je proste prilis vela na to, aby som zistila, z ktoreho je fajn kupovat.
tak ono je vela eshopov, ktore ponukaju kvalitne tonery. ja teda najradsej chodievam osobne kupovat, ale proti gustu :) myslim si, ze kazdemu vyhovuje nieco ine.
no to by bola veru skoda odpalit si takto tlaciaren:) nie je to veru lacny spas.
No tak ale originaly ti sedia vyslovene len na konkretny typ tlaciarne, ak by si pouzil nejaky iny, tak ti moze vyslovene pokazit tlaciaren a uz s nou zrejme nespravis nic, co by ju zachranilo.
Terria15 akoze ake tonery mas na mysli? Podla mna tych moznosti nie je az tak vela. Ja osobne som za originaly. Brat kupuje len tie repasovane, uz som sa mu za to vysmial neraz.
Mne sa osvedčili tie znovu naplniteľné cartridge, vyskúšaj. Podľa mňa sa to oplatí oveľa viac ako obyčajné. Neviem teda, či ti to niečo hovorí, ale skús si popozerať, za mňa super.
ake tonery su podla vas najlepsie? chcelo by to zmenu a vobec neviem, ze ktorym smerom sa ubrat, ake by bolo fajn vybrat.
no ved prave :D ja takisto samu seba radim medzi takyto typ ludi, tak preto sa informujem :D