viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
Áno, tiež som odtiaľto objednávala. Zatiaľ teda iba raz, ale nemám dôvod prečo by som aj druhýkrát neobjednala:) Všetko prebehlo v poriadku a tonery sú super. Ale tiež len eshop som skúsila, kamennú predajňu u nás nemajú, škoda.
a to od nich zvykneš objednávať alebo majú aj kamennú predajňu alebo ako?:)
Vôbec nie, práve naopak, zatiaľ najkvalitnejšie, aké sme mali. A to sme ich už vystriedali mnoho.
hej? takže sú kvalitné, nevysychajú alebo tak?
Neviem, či je na toto presne určený čas, ale rozhodne to nie je pár použití. Naposledy som kupovala z Tonezo, bolo to dosť dávno a stále ich mám, tlačievam pravidelne.
a ako dlho ma taky kvalitny toner vlastne vydrzat?
tak ona ti moze napriklad tlacit v pohode, kvalitne aj natmavo, ale ak ti vydrzi len kratko, tak to asi az taka kvalita nebude si myslim :D
ved to musis vidiet ako ti to tlaci, ci? uz len podla tej farby vidis, ci si vybrala dobre alebo nie :D
No tak ja zase som doteraz na to nejak extra nedbala, ale viem, ze to bola chyba :D Som to tak neriesila. A teraz ked si porovnam, ako kvalitne som tlacila s tymi smejdami predtym a ako mi to tlaci teraz, tak sa to neda absolutne porovnat.
no podla mna, kvalitne tonery je uz dnes pomerne tazko najst by som povedala.