Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tonery

romanusaa

tak my mame canon, co sa tyka tych dalsich funkcii ako je skener ci kopiarka, take sme ani nepozerali, to nam vobec v domacnosti nebolo treba. zvykneme na nej tlacit aj fotky a v pohode. vlastne ani cena nebola zas az taka horibilna, normalne bezne uz kupis tlaciaren za taku sumu. mna teda osobne vobec neprekvapila.

weeendyyy

Tak povedzme si narovinu, co je dnes lacne. Hej, aj tlaciarne isli hore, ale zase to nie je taka vec, ktora ti vydrzi chvilu. Aj u nas bolo tlaciaren treba, tak sme ani nevahali ci ano alebo nie. Predsalen aj do skoly neustale nieco detom vytlacat kadetade po tlaciarnach, to uz ma prestalo bavit. A ani sa to cenovo neoplati, samozrejme.

zizuska

no tak to by som teda ozaj nechcela zazit :D tlaciarne a celkovo prislusenstvo s nimi spojene nie su uz v dnesnej dobe najlacnejsia zalezitost.

jolipan

No neviem si predstavit, co ste to preboha kupili, ked vam toto dokazala porobit s tlaciarnou :-D Ale kazdopadne, treba si rozhodne davat pozor, co clovek vlozi do tej tlaciarne.

luubinka

no my tie lacne uz vobec nemozeme kupovat. sme na to doplatili veru, nasla tlaciaren vydychla kvoli tomu :D teraz sa smejem, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno.

zuzinecka88

Vies co, porovnavali sme si ceny aj inde, tak roznie. Samozrejme, ze najprv sme skusili objednat tie najlacnejsie, ktore sme nasli, ale kvalitovo to bola dost biedna. Toto je taka zlata stredna cesta, rozhodne ta na mizinu neprivedu. A co sa kvality tyka, tak su na jednotku.