viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
Van-ness a objednavate odtialto uz dlho? oplati sa aj co sa postovneho tyka napriklad?
No my sme skusili objednat z internetu, nasli sme stranku Tonezo a odvtedy objednavame len odtial. Hladali sme dlhsiu dobu kvalitne tonery, ktore ti uplne nevyprazdnia penazenku :D Uz sme mali fakt kadejake z roznych obchodov, niektore boli take, ze po chvili dokonca vyschli.
no ved toto je nazorny priklad toho, ked su pouzite nekvalitne veci:) zakazdym zalezi, kde kupujes a za kolko. to je proste bezna vec. aj pri takomto sortimente by som dvakrat radsej rozmyslala, odkial nakupovat:)
no ved jasne, ono zalezi, ako casto a ako vela zvyknes tlacit veci. my sme mali nedavno taku napln, co nevydrzala pekna na papieri ani tyzden :D ja nechapem, co sa stalo, ale ona proste strasne rychlo vybledla, nerozumiem tomu.
Hricka00 ano? To nam sa veru este nestalo, ze by nam stihli vyschnut, ale zase je pravda, ze my neustale nieco tlacime :D Kazdu somarinku, aj omalovanky z internetu pre malu a tak, takze to sa zase da pochopit :D
chlapi s tymto podla mna problem nemaju, ale ten moj to ani neriesi :D nechava to proste na mna a potom sa rozculuje, ked si nemoze vytlacit nieco do prace. tie, co sme mali naposledy, boli celkovo take, ze chvilku postali a vyschli, takze to neviem vobec kde zohnal.
no ono je fajn, ked nadabis na taky eshop, kde si vies objednat veci k tlaciarni, lebo ked som vonku, mne take nieco absolutne nenapadne, to je fakt. a ako vidim, nie som v tom uplne sama :D
ved ono sa velakrat na taketo "drobnosti" zabuda, tiez si zakazdym neskoro spomeniem, vacsinou az ked idem tlacit, ze nemam toner :D
Ojoj, v tomto som aj ja celkom nepoucitelna :D Este som teda neobjednavala z internetu, ale zislo by sa najst take nieco, aby som nemusela utekat teda do kamenneho obchodu, nakolko to mam celkom od ruky.