viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
skus stranku tonezo. akoze za mna bezkonkurencne ceny. mne uplne vyhovuje napriklad aj to, ze si tam vies vybrat aj rozne ine komponenty a produkty, ktore potrebujes k tlaciarni, cize to je fajn. ty mas aku tlaciaren?
veru nie su, nerada akoze celkovo investujem vela do takychto veci. kde zvyknete nakupovat tonery vy?
ano, to mas uplnu pravdu, teraz to funguje takmer vsade takto. a tie tonery velakrat nie su najlacnejsia zalezitost, ak si to mas hradit sama.
No akoze to je fakt, ze teraz proste v kazdej praci pomaly ocakavaju, ze sa zaucis a naucis vsetko za tyzden aj s cestou. Keby to takto realne aj fungovalo, tak by to bolo ozaj super :D
No akože človek by si myslel, že keď ťa už nechajú pracovať s takými vecami, tak by ťa na to mali aj reálne zaškoliť :D Akože kde sa aké tonery používajú a tak. Ale vôbec :D Človek proste nevie všetko hneď automaticky, ako sa od neho v dnešnej dobe očakáva, no nie?
tak v kazdej praci to je inak, nie vsade su uplne idealne podmienky:) ale podla mna ma stastie, ze ju vobec nechaju pracovat z domu, to je podla mna obrovska vyhoda.
Jarunka12 a to ti akoze v praci nepreplatia? :D to si vsetko musis hradit sama? to mi je teda zvlastne.
No my zatiaľ teda nemáme deti v takom veku, že by sme museli niečo do školy tlačiť, ale fakt sa na to teším, no :D Teraz to máme skôr tak, že do práce v jednom kuse potrebujem. Robím z domu a to vkuse čosi. Keď som v kancelárii, tak tam si už toľko vytlačím, ale mám home office momentálne, takže všetko musím riešiť takto doma.
No tak teraz mas takmer vsade black friday, niektori sa ale snazia klamat tym, ze tu cenu uplne neznizia a tvaria sa, ze ano :D Ale pozerala som tuto stranku vcera, lebo syn potrebuje momentalne toho dost do skoly tlacit a objednali sme tiez, oplatilo sa.
blanika15 No ako pisem, tu sa nam osvedcili celkovo tie ceny najviac, zakazdym si proste prihodime par kusov navyse, nech mame pokoj na dlhsiu dobu. Teraz su neustale dokonca nejake akcie, takze super, vyuzili sme:)