Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tonery

hricka00

ano, v tomto mi pride ich stranka ina ako ostatne, lebo som sa s tym zatial nestretla. myslim, ze pre takych, ktori sa takymto veciam prilis nerozumeju, je to uplne super :D tak laicky a zrozumitelne je to spravene.

Jarunka12

Tiež som pozerala stránku a akože toto budem asi jeden z tých obchodíkov, do ktorých keď vstúpiš, tak nakúpiš oveľa viac ako si pôvodne chcela :D Stáva sa mi to. Ono aj keď máš nejaký plán, čo chceš/potrebuješ kúpiť, tak sa to aj tak vie vymknúť spod kontroly občas. :D

rehacka

jasne, maju tam fakt kadeco, obalky som tam kupovala naposledy tiez, myslim si, ze tam najdes, co potrebujes. vsak skus si pozriet ich stranku a uvidis.

hricka00

videla som na stranke, ze maju rozne typy tonerov, aj znovuplnitelne cartridge, jedlu tlac, kadejake rozne prislusenstvo, cize vyber rozhodne siroky. zalezi co potrebujes, ale mne osobne sa este nestalo, ze by som nenasla, co hladam.

Jarunka12

Aj ine vecicky si tam kupovala? Ze ako to vidis kvalitovo:) Mne sa paci, ked ma nejaky eshop aj kamennu predajnu, ak to mas pomerne blizko, vies si zajst aj osobne, popozerat si, ak nie, tak objednas. Super.

rehacka

videla som ich v Prievidzi, ak by si tam chcela zajst osobne:) isli sme nedavno okolo a zbadala som napis, tak som tam zavitala. akoze vybrat sa da rozhodne, maju tam siroku ponuku aj inych produktov, nie len tonery:)