viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
ano, v tomto mi pride ich stranka ina ako ostatne, lebo som sa s tym zatial nestretla. myslim, ze pre takych, ktori sa takymto veciam prilis nerozumeju, je to uplne super :D tak laicky a zrozumitelne je to spravene.
aj si tu viem nejak zvolit filter, ze si vyberam podla typu tlaciarne alebo tak?
Tiež som pozerala stránku a akože toto budem asi jeden z tých obchodíkov, do ktorých keď vstúpiš, tak nakúpiš oveľa viac ako si pôvodne chcela :D Stáva sa mi to. Ono aj keď máš nejaký plán, čo chceš/potrebuješ kúpiť, tak sa to aj tak vie vymknúť spod kontroly občas. :D
jasne, maju tam fakt kadeco, obalky som tam kupovala naposledy tiez, myslim si, ze tam najdes, co potrebujes. vsak skus si pozriet ich stranku a uvidis.
viem si tam zakupit akoze aj nejake obaly a podobne materialy? v niektorych takychto obchodikoch to mavaju.
videla som na stranke, ze maju rozne typy tonerov, aj znovuplnitelne cartridge, jedlu tlac, kadejake rozne prislusenstvo, cize vyber rozhodne siroky. zalezi co potrebujes, ale mne osobne sa este nestalo, ze by som nenasla, co hladam.
co tam este maju prosim ta? uz som myslela, ze sa tam zastavim, ale nepotrebovala som zrovna vtedy nic take.
Aj ine vecicky si tam kupovala? Ze ako to vidis kvalitovo:) Mne sa paci, ked ma nejaky eshop aj kamennu predajnu, ak to mas pomerne blizko, vies si zajst aj osobne, popozerat si, ak nie, tak objednas. Super.
to je kamenna predajna? kde ich najdem, prosim ta?