tonery

bia554

v tomto je fajn napriklad aj Tonezo, mas tam uvedene pri toneroch uplne vsetky udaje, neda sa tam v nicom oklamat :) treba si pozriet, niekomu vyhovuje toner, ktory minies za chvilu a inemu zas trvacnejsi na viac stran.

dobraja

Ďalšia dôležitá vec, na ktorú treba prihliadať, je asi aj tá, koľko strán ten toner dokáže vytlačiť, resp. ako dlho vydrží.

danninka

ved to su aj dve najdolezitejsie kriteria, nic ine ma tam vlastne ani nezaujima. ak je dobra cena, tak to je len plus :) ale ja nemam napriklad problem si daco aj priplatit, ked to stoji ozaj za to.

zuzanhitka

ved to prave neviem, ale tak dake recenzie som citala, takze by to malo byt v pohode, nic zle som nenasla ani co sa kvality tyka ani dodania, takze sa neobavam. :)

51bibi51

podľa mňa sám od seba nevieš zistiť, či je to kvalita alebo nie, kým si to proste nevyskúšaš. ako inak vieš, že sú ok podľa stránky?

adiinka40

vsak k tomu si normalne vyhladas tie vlakna ako aj obycajne tonery, nie je to nic tazke. len zase - hlavne nekupit dake najlacnejsie, nech sa ti s tym nedokazi tlaciaren alebo co. a co take v 3D ides tlacit? :D