viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
tak to uz ozaj zohnat toner je nic oproti kupe tlaciarne :D to je najmenej.
no mne teraz po x rokoch odisla tlaciaren, takze som "rad", ze zase sa pritrafila dalsia investicia, ktoru som neplanoval.
Myslím si, že áno, aj keď podľa mňa za tie originál tonery si už pýtajú také pálky, že človek sa nedoplatí. Skôr už do tej drahšej tlačiarne by som investovala, vieš si potom dokupovať následne aj neoriginálne tonery a stále môže fungovať dobre.
tie cartridge by mali mat aj dake certifikaty, pokial ide o original, nie?
ano, to je pravda, logicky, ked chces znizit naklady na tlac, mas viacero moznosti. ak mas atramentovu tlaciaren, opatovne si plnit cartridge je uplne idealnym riesenim.
ano, tiez si myslim, ze si uz potom nasledne dokupujes len naplne, nie tie samotne "krabicky". :) z toho mi vyplyva, ze sa to rozhodne viac oplati aj financne.
hej? to takto funguje? cize si to stale len doplnas? spravne to chapem?
S tymi znovunaplnitelnymi zatial skusenost inak nemam, ale uvazujem nad nimi, nakolko je to asi praktickejsie ako neustale kupovat nove si myslim.
a ty zvykneš nakupovať znovunaplniteľné cartridge či ani nie? oplatí sa to viac?
Najlepší výsledok tlače dosiahneš vhodnou atramentovou kazetou čiže cartridgom. Do tlačiarní potrebuješ farbu čiernu a ostatné farby sú potom v jednej (platí pre atramentové tlačiarne) alebo viacerých cartridgoch či toneroch. Záleží na type tlačiarne. No a vybrať si môžeš z originálnych alebo alternatívnych neoriginálnych tonerov a cartridgov.