viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
konkretne tieto som kupovala z Toneza. predtym sa to tusim volalo mojetonery, len to zjavne premenovali. kazdopadne su fajn, lebo ta kvalita sa ozaj neda porovnat s tymi,, co sme mali predtym.vlastne nemali sme nejaku konkretnu znacku vyhliadnutu, kupili si prve, na ktore sme natrafili, co asi nebolo uplne bohvieco :D teraz uz mame take svoje overene, tak sa drzime len tych.
blanika15, kde si kupovala tieto tonery, prosim ta? tiez by som najradsej kupila viac kusov idealne v nejakej zlave.
no ved neboj sa, tiez som bola taka, ale tak vsetko sa da naucit, ked sa chce:) praca ta prinuti :D mne vsetko tlacil do isteho casu muz, ale odkedy robim v kancelarii, tak som sa musela naucit s tym nejak narabat aj sama :D
Tak to myslím, že ti ozaj vydrží nejaký ten čas:) Neviem, nezvyknem kupovať takéto veci, ale je dobré sa tomu aspoň trošičku rozumieť zrejme, aby som sa vedela vynájsť v prípade núdze :D
no to by mna osobne akoze uz ozaj pomylilo :D som rada, ze sa akotak rozumiem tonerom :D tak uz aspon viem, ze aky kupit nabuduce, lebo toto bola odjakziva pre mna spanielska dedina :D skusila som teda kuknut tu stranku, co ste spominali, lebo uz som nevedela, ze odkial kupit a je to tam ozaj take prehladne, polopate a zrozumitelne aj pre takych ludi ako som ja :D a to sa fakt ceni :D
Tak o iných produktoch súvisiacich s tlačiarňou som hádam ani nepočula :D Asi bude celkom stačiť, keď sa budem držať tonerov, to potrebujem vedieť asi jediné, si myslím :D
nechalicka haha ty si uplne ako ja, tiez som bola v tomto novacik, nevedela som o tom nic :D ale muz mi dal potom skolenie, co a ako. a fakt ze na stranke si tam vies navolit vsetko, co potrebujes, aku znacku/typ tlaciarne mas, tam ti potom vyskocia tonery a aj rozne ine produkty, ktore potrebujes k presne tvojej tlaciarni:)
teraz tam boli take zlavy vacsie, tak som tiez skusila objednat a vsetko ok. no ty si tam vlastne vyberies znacku tlaciarne, to je podla mna mega velke ulahcenie. dobra orientacia na stranke je takisto vyhoda.
ja mam HP. to je akoze rozdelene nejak aj podla znaciek alebo tak?