Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tonery

blanika15

konkretne tieto som kupovala z Toneza. predtym sa to tusim volalo mojetonery, len to zjavne premenovali. kazdopadne su fajn, lebo ta kvalita sa ozaj neda porovnat s tymi,, co sme mali predtym.vlastne nemali sme nejaku konkretnu znacku vyhliadnutu, kupili si prve, na ktore sme natrafili, co asi nebolo uplne bohvieco :D teraz uz mame take svoje overene, tak sa drzime len tych.

rehacka

blanika15, kde si kupovala tieto tonery, prosim ta? tiez by som najradsej kupila viac kusov idealne v nejakej zlave.

nechalicka

no ved neboj sa, tiez som bola taka, ale tak vsetko sa da naucit, ked sa chce:) praca ta prinuti :D mne vsetko tlacil do isteho casu muz, ale odkedy robim v kancelarii, tak som sa musela naucit s tym nejak narabat aj sama :D

Jarunka12

Tak to myslím, že ti ozaj vydrží nejaký ten čas:) Neviem, nezvyknem kupovať takéto veci, ale je dobré sa tomu aspoň trošičku rozumieť zrejme, aby som sa vedela vynájsť v prípade núdze :D

blanika15

mne sa osvedcilo napriklad kupovat takto viacero kusov, aj co sa ceny tyka, aj to dlhsie vydrzi, nemusim mysliet tak casto na to, ze treba doplnit zasoby :D

nechalicka

no to by mna osobne akoze uz ozaj pomylilo :D som rada, ze sa akotak rozumiem tonerom :D tak uz aspon viem, ze aky kupit nabuduce, lebo toto bola odjakziva pre mna spanielska dedina :D skusila som teda kuknut tu stranku, co ste spominali, lebo uz som nevedela, ze odkial kupit a je to tam ozaj take prehladne, polopate a zrozumitelne aj pre takych ludi ako som ja :D a to sa fakt ceni :D

Jarunka12

Tak o iných produktoch súvisiacich s tlačiarňou som hádam ani nepočula :D Asi bude celkom stačiť, keď sa budem držať tonerov, to potrebujem vedieť asi jediné, si myslím :D

stanka292

nechalicka haha ty si uplne ako ja, tiez som bola v tomto novacik, nevedela som o tom nic :D ale muz mi dal potom skolenie, co a ako. a fakt ze na stranke si tam vies navolit vsetko, co potrebujes, aku znacku/typ tlaciarne mas, tam ti potom vyskocia tonery a aj rozne ine produkty, ktore potrebujes k presne tvojej tlaciarni:)

blanika15

teraz tam boli take zlavy vacsie, tak som tiez skusila objednat a vsetko ok. no ty si tam vlastne vyberies znacku tlaciarne, to je podla mna mega velke ulahcenie. dobra orientacia na stranke je takisto vyhoda.