viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
Podaktori su stale verni starym technologiam, aj ked uz zvyknut pouzivat aj nejake tie nove, stare si vsak nechaju a pouzivaju prilezitostne aj tie. Otazne je ale, ci potom takato zadubenost a predsudky voci modernej dobe nie je problemom, ze sa potom tazko k tomu zhanaju komponenty a veci podobne.
To je pravda, mne by teda ani nenapadlo, ze sa to este stale niekde vyuziva :D Ale dobre vediet, kazdopadne. Clovek nevie, kedy bude co potrebovat :D
my odtialto objednavame v praci folie do faxov. co sa tyka kvality, tak tieto su super. a ano, este stale pouzivame fax :D kazdy sa cuduje, ked toto spomeniem, ale proste este su spolocnosti, ktore komunikuju aj takto. :D
A mas aj s niecim inym odtial skusenost ci len s tonermi? Pozeram, ze tam maju aj ine vecicky.
vobec nie, presvedcila som sa sama, ze toto uz velmi davno neplatila. natrafila som na tonery za dobru cenu a su velmi kvalitne. objednavam z Toneza teraz. ono ked sa ti raz nieco osvedci, myslim, ze nemas uz potrebu menit a hladat ine.
A je to ozaj tak, ze tie lacne su aj nekvalitne? Ci netreba sa toho drzat?
tak podla mna to nie je len o tom dodrzat spravnu znacku, ale aj overenych vyrobcov je dost malo, a vies nadabit na ozaj kadejake tonery.
Ale tak čo sa tonerov týka, tam zase taká široká ponuka nie je, či? Proste sa držíš typu/značky svojej tlačiarne a tak sa nemôže stať, že vyberieš zle, či sa mýlim?
vsak staci, ak si pozries recenzie, to ti vela napovie. tiez som tak natrafila na kopec kvalitnych veci, o ktorych som ani netusila. treba sa tym riadit.
no tak ja vseobecne radsej kupujem take veci, ktore aj realne vidim, ale ak su dobre, tak si necham poradit :)