Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tonery

martinaZV

Podaktori su stale verni starym technologiam, aj ked uz zvyknut pouzivat aj nejake tie nove, stare si vsak nechaju a pouzivaju prilezitostne aj tie. Otazne je ale, ci potom takato zadubenost a predsudky voci modernej dobe nie je problemom, ze sa potom tazko k tomu zhanaju komponenty a veci podobne.

markaraa

To je pravda, mne by teda ani nenapadlo, ze sa to este stale niekde vyuziva :D Ale dobre vediet, kazdopadne. Clovek nevie, kedy bude co potrebovat :D

stastna125

my odtialto objednavame v praci folie do faxov. co sa tyka kvality, tak tieto su super. a ano, este stale pouzivame fax :D kazdy sa cuduje, ked toto spomeniem, ale proste este su spolocnosti, ktore komunikuju aj takto. :D

dievocka

vobec nie, presvedcila som sa sama, ze toto uz velmi davno neplatila. natrafila som na tonery za dobru cenu a su velmi kvalitne. objednavam z Toneza teraz. ono ked sa ti raz nieco osvedci, myslim, ze nemas uz potrebu menit a hladat ine.

zizuska

tak podla mna to nie je len o tom dodrzat spravnu znacku, ale aj overenych vyrobcov je dost malo, a vies nadabit na ozaj kadejake tonery.

molliarka

Ale tak čo sa tonerov týka, tam zase taká široká ponuka nie je, či? Proste sa držíš typu/značky svojej tlačiarne a tak sa nemôže stať, že vyberieš zle, či sa mýlim?

zizuska

vsak staci, ak si pozries recenzie, to ti vela napovie. tiez som tak natrafila na kopec kvalitnych veci, o ktorych som ani netusila. treba sa tym riadit.