viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
v obchodnych retazcoch su asi vyssie ceny za tieto kancelarske papiere, nie? videla som viackrat aj take velke baliky, ale prislo mi to vela.
No tu by mi to popravde ani nenapadlo kupovat. A to si kupujem len domov pre vlastnu sprotrebu.
tak samozrejme vies si porovnat. a takto zase ked kupujes hromadne niekde na firmu napriklad, tak sa istotne neoplati kupovat niekde v obchodnom retazci alebo kde.
no ale aj ceny toho papiera sa roznia. ze by tam boli az take cenove rozdiely, to by som teda nepovedala. uz som pozerala v roznych predajniach.
Vsak kadeco si mozes prikupit k tlaciarni. Ved len ked si predstavis, ze papier potrebujes na to, aby si si mohla daco vytlacit, tak to uz mas hned dalsiu polozku. Ten tiez nie je zadarmo :-D
luubinka ake prislusenstvo mas na mysli? co viac este zvyknes dokupovat k tlaciarni?
daky eshop alebo normalne v kamennej predajni kupujes? u nas nic take po ruke nemam.
no ja zvyknem nakupovat tam, kde maju aj cartridge aj rozne ine prislusenstvo k tlaciarni, aby som to vybavila jednym vrzom rovno.
ja uz by som popravde potreboval daco poriadne, nejaky doveryhodny eshop, z ktoreho tonery ozaj stoji za to objednavat, lebo zatial to, na co som ja osobne natrafil, tak ciste sklamanie, co sa kvality tyka.
záleží na tom, čo hľadáš. by si sa čudovala, čo všetko vieš nájsť a dohľadať na internete.