viete odporucit nejaky eshop, odkial objednat kvalitne tonery do tlaciarne? zakazdym na to zabudnem a zistim uz neskoro, ze mi dosli, tak by som si chcela zaobstarat nejake do zasoby.
tonery
a nahodou ste odtialto neobjednavali este komponenty do 3d tlaciarne? nemate niekto skusenost? ze ako su na tom co sa kvality tohto tyka? lebo jedno mozu mat fajn, ine veci zase nemusia.
Ano, ano, aj eshop Tonezo to ma presne takto. Podla mna velka pomoc a vyhoda :)
Len keby to bolo take jednoduche ako to opisujes :D Podla mna to nie je len o znacke. Tam je viacero faktorov, na ktore treba prihliadat a brat do uvahy. Niekde mas dokonca aj uvedene, ze na kolko stran by ti ten dany toner mal vydrzat.
Presne, najmä tú značku si treba sledovať. Máš napríklad doma vysávač nejakej značky, nebudem menovať, tak je jasné, že doň nekúpiš trebárs filter inej značky.
hej, ked mas spravnu znacku, tak potom uz mozes vybrat akykolvek si myslim, ci? alebo su tam aj nejake dalsie rozlisenia, ktorych sa treba drzat?
a teba keď niečo zaujíma, tak si nepozrieš stránku? teraz si skús pozrieť, máš tam normálne kategórie tonerov podľa značky tvojej tlačiarne. tam nemáš akú chybu spraviť, neoklameš sa nijak, to sa proste nedá :)
jabba a nebala si sa odtialto objednavat? akoze prvykrat myslim. ako si vedela, ze ti to bude pasovat do tvojej tlaciarne?
Aha, pardon, to som tam tiež mohla napísať. Je to stránka Tonezo, objednávam odtiaľ tonery aj iné príslušenstvo k tlačiarni. Skús si pozrieť, ak hľadáš niečo overené. Majú kvalitné tonery.
jabba a to odkial kupujes z akej stranky? nejaky eshop na kancelarske potreby ci? nie je to tam nikde uvedene.