Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

fonte

Pupavka, ano, žiješ vo svojej bubline, to vidím :D Len ani za mak nechápem, čo to má s tým, čo píšem.
Ja o voze a ty o koze.
A nie, nedá sa všetkým všetko, lebo tebe sa "dá".
Ani to o tých nechtoch si nepochopila. Vlastne asi nič :D

pupavka18

Fonte,
hej, žijem vo svojej bubline, lebo chcem.
Ale v takej, že 2 práce, aj v sobotu a fyzickú prácu

Napriek tomu si myslím, že výletiky sú fajn, aj na nechtíky, no a? Veď Natty je mladé dievča.. kedy sa má parádiť keď nie teraz

Keby som bola mladšia, a bolo treba, dám aj 3.prácu dokladanie v Lidli 2x v týždni na 4 hodky, takže žiadna panička a bolo by aj viac výletov

môj manžel bývalý, cigaretka a kaviarenský povaľač, čiže dovidenia

Terajší : ,požiadavky" boli plávanie, lyže, turistika, práca, áno práca..a má dve tiež, keby nevedel lyžovať, naučím a sranda...keby nechcel, tak by aspoň skúsil a čakal na mňa, ,,nosil by mi lyže" ha,ha, by nejaký tréning bol

A dá sa viac x v mesiaci poriešiť plávanie, lebo kondička musí byť..už v aute sa smejeme, hudba na plné pecky, ako puberťáci, lebo vek je len číslo

On uvarí, lebo ho to baví, postaral sa o svoje dve deti, kt.mu nechala jeho exka.
PROSTE, KEĎ SA CHCE DÁ SA, hypo sa spláca a peniaze robia ďalšie

Veď mladí radi športujú, turistikujú, po práci na kávičku, prečo nie? Ty snáď makáš 16 hodín denne, 6 hodín spánok? 365 v r.?

fonte

@Kamka, žiadnu spiatočku som nehodil, ani nič podobné. Písal som stále to isté, otázky smerujúce k vyriešeniu problému a tiež zistiť, ako daný človek rozmýšľa, čo tiež smeruje k vyriešeniu problému.
Proste pragmatický prístup.
Keď pôjdeš psychológovi, bude sa ťa pýtať to isté. Vecne.
Normálny človek, ktorý ozaj hľadá radu, logicky odpovie a iný sa urazí a nafúkne, ako malé decko.
A zjavne si ten text stále nepochopila, napísala jasne, že s ním chce chodiť na turistiku a výlety a že nemá byť lenivý a alkoholik a tak podobne.
Prečítaj si ten príspevok. Potom nasledovali tie moje doplňujúce otázky. Vecné.
@Ovoltime, ty si sa pýtala, ako majú podľa mňa dvaja 28 roční tráviť čas a ja som odpovedal, ako ľudia trávia čas, čo zas nechápeš :D ?
Ja nemôžem nikomu hovoriť, ako ho má tráviť :D Keby si sa opýtala, ako by som chcel ja tráviť čas, to je úplne iná otázka. Čítaj po sebe. A aj tak by tá otázka bola irelevantná.
@blueberry Jasné, že je nevyzretá. Je to taká tá pipuška, ktorých je dnes ako maku všade, obchodíky, wellnessíky, turistika, nechtíky a tak. Choď do väčšieho mesta a väčšina je takých.
Ja som mal také kolegyne, aj som sa zoznámil už s viacerými, je to dnes taká epidémia. A chovajú sa rovnako. Ako vajce vajcu. Cuky a luky, či ako sa to volalo :D

blueberryNN

Este jedna vec, ktora vela povie o Nataliinej mentalnej (ne)vyzretosti, napisala:

"Ani ja nechápem tento svet. V mojom okolí si chlapi, ktorý si začnú so staršou ženou, ktoré už majú deti namiesto toho, aby si našli pekné mladé dievča. 24 ročný s 36 ročnou a 32 ročny so 41 ročnou."

Vtahy nie su o krase a o veku, tam je toho ovela viac. Ako si ktosi dovoli najst starsiu zenu s detmi namiesto toho, aby dal prednost Natalii? Hlava jej to neberie.

blueberryNN

Kamka2 ak ktosi skonstatuje "a zrazu ja som ta najhorsia" ako odpoved, co ine, ako ze ma to zarazi. Je to vztahovacne. Z vecnej diskusie sa to zrazu tymto prehuplo do "vy ste taki zli na mna, buuuu". Mna by taka zenska tiez vytacala, a to som zena. Nemyslim, ze je problematicka, to je tvoj vyraz a ja s nim nesuhlasim. Ona je placko a chudinka, na ktoru su druhi taki zli, ked s nou jednaju na rovinu. To, ze ty za tym vidis skryty utok, skor napoveda o tom, ako rozmyslas. Napisal to mozno trochu drsne, ale logika je za tym, co pise. On tym niekam smeroval, nebolo to drsne napisane z dovodu, ze chcel utocit. Uz mnohokrat v zivote som si zopakovala "vdaka za to, ze nie som chlap a nemusim sa s tymto (postoj citovo vydierajucej ukrivdenej chudinky) trapit cely zivot v nejakom vztahu". Niektore zeny namiesto logickych odpovedi siahnu radsej po citovom obvinovani. Odvedu tym pozornost z predmetu diskusie na seba. A to hlavne, ak sa diskusia vyvija smerom, ktory je pre ne nelichotivy a odhalil by o nich nieco, vdaka comu uz nebudu vyzerat ako take nevinne kvetinky dobrucke. Tymto zmanipulovanim diskusie do roviny, ze obivnia toho druheho, ze nich robi "tu najhorsiu" nepriamo nutia druhu diskutujucu stranu, aby sa zacala branit a ospravedlnovat za vecne argumenty. Nakoniec ta druha diskutujuca strana skonci az u toho, ze musi hovorit tej dotycnej, ze nie, nie si vobec zla, si dobra a podobne, a zabudni na to, co som povedal(a), vobec som to tak nemyslel(a). Fakt by som s takym clovekom nic nechcela, preto som napisala, ze ten dovod,ze ju nikto nechce, mozno je v nej. V skratke by som to asi zhrnula ako chybajuca sebareflexia skombinovana so sklonom robit zo seba obet s cielom manipulacie druhej strany. No kto by si toto chcel zavesit na krk?

Omen

Ovomaltine,
u teba som zvyknutá, že reaguješ ako slušná mladá dáma, preto ma to zarazilo. Ospravedlňujem sa ti. : )

ovomaltine

fonte, pytala som sa nieco pomimo, vramci diskusie a ty odpovedas paprcenim sa podobne reagujes ako natalka, ked si sa jej pytal pomimo, miesto toho aby si vecne reagoval. ale nevadi, uz je to jedno. to len aby si si nemyslel, ze rozumies pisanemu textu.

Omen

@ Chlapci, chlapci,
ide vám to!!! : D Niekto tu urobil veľké pokroky... : ) Vidím, že vás tu je viac, ktorí dokážete aj bez príslušného akademického vzdelania prečítať druhých, a to ste ešte milosrdní. Blahoželám, kiež by vás bolo viac. Zas na druhej strane chápem, že niekto to poňal ako zábavu... : )

@ Ovomaltine,
napísala si: "akoby vyhoreteho muza a hlavne stareho", to ako vážne??? : o) Nesprávny úsudok. Si ešte mladá duša, aby si dokázala odhadnúť vek a psychiku druhého. : )