Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

petreekklee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

marinka548

haha, to je fakt. nie je nad to mat nejake tie svoje muchy :D najlepsie ked zena nevie uplne vsetko vymenovane, nech to nie je chodiaca dokonalost :D

Libertz

mozebyt: lol... to pobavilo. Jakoze mozno si tu otazku polozi a je mu to podozrive ale v konecnom dosledku ked dotycny chalan ma normalne sebavedomie tak urcite ho to neodplasi, naopak potesi a bude to brat jako super motivaciu sa zlepsovat. A dokonaly predsa neni nikdo.

mozebyt

Podľa mňa žena, ktorá je aj pekná aj všetko ovláda môže muža aj odplašiť. Mohol by si povedať, že načo ho vlastne potrebuje taká dokonalá žena.

keity

Tak potom v com je realny problem, ked si taka mudra pekna, varit vies a vlastne vsetko ti ide?:) Nie si predalen ty troska narocna, co sa vyberu muzov tyka?:)

kikusino

mozno na to vsetko proste tlacis a ver, ze aj ked ty to mozno nevidis, okolie to vyciti a povedzme sitak, nie je to moc prijemne. podla mna by to chcelo zvolnit trocha

SugarFree

@Natalia911 Neber to tak, že "chyba je v tebe". Občas sa proste stáva, že ten koho chceš nejaví o teba záujem a chcú ťa len takí, ktorí zase nesedia tebe. Aspoň ja som to mal väčšinou takto.

A prečo neskúsiš napísať tým dvom čo tu mali záujem písať si s tebou?
Prídeš na iné myšlienky a kto vie čo ešte, nikdy nevieš :)

Natalia 911

Snažím sa byť silnou a sústrediť sa na seba, ale je to ťažké a vždy si spomeniem na pocit odmietnutia a frustrácie a vtedy mi pomáha osamote si poplakať. O niečo mi je uz lepšie, ale ešte nie som úplne v pohode. Toto celé vnímam, ako facku od života a musím sa nejako vzchopiť a ísť ďalej. Ten chlap, ktorý ma odmietol si našiel priateľku a je šťastný, bohužiaľ ich stretávam. Zrejme je chyba vo mne.

darienka

treba sa v prvom rade sustredit sam na seba a neriesit vobec ziadne vztahy. ono to pride samo, vlastne sa to stalo aj mne a myslim si, ze vela ludi ma taku skusenost, ze sa im take stalo. ked sa nesustredis priamo na vztah, tak pride sam, ked ho najmenej cakas.