Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

erikakika

Ahoj. Som od Teba trošku mladšia mám 26 rokov, ale veľmi dobre viem o čom rozprávaš. Tiež som sama a pravdu povediac ešte nikdy som také to priateľstvo nezažila. Tiež ma to trošku trápi, ale už som sa s tým zmierila. Pochopila som , že asi nie každému je súdené tvoriť s niekým pár. Držím Ti palce aby sa to v Tvojom živote zmenila a aby sa ti podarilo nájsť tú pravú lásku.

Libertz

Ja mam 27, zachvilu 28 a som natom podobne, hlavne po poslednej skusenosti co bola taka kategoria sama o sebe. Odkial si? Ked chces daj email alebo dam ja a mozeme sa o tom porozpravat.

DoktorExitus

Určite by som nevešal hlavu. Si ešte mladá takže aj chlapa aj rodinu ešte stíhaš. Mimo tému raz mi jedna Natália zlomila srdce ?