Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.
Mám 28 rokov a som bez partnera
Myslím,že niektoré z požiadaviek nie su reálne ak ich chceš mat v jednom človeku. Niečo z toho vzdy vyskočí. Typ aký opisuješ mi skôr príde ako introvert a nebude mať veľmi kamarátov. Ak chceš športovca so záujmami, pre ktoré bude zapálený ten nebude mať na teba čas alebo aspon po prvotnom zamilovaní sa bude sústreďovať skôr na seba. Ak si dávaš este vekové obmedzenie 33,to mi príde tiež prehnané. Si už vo veku kedy moze byť od teba chlap aj o desať rokov starší a nič sa nedeje. Treba si určiť priority,nieco zoškrtať.
blueberryNN
Ja som sa len bránila. A k ľuďom v mojom okolí sa vždy správam milo a ochotne. Zriedkakedy dokážem povedať nie,keď niekto niečo chce alebo potrebuje. Musím byť už naozaj veľmi nahnevaná aby som k niekomu bola hnusná. Inak som milá baba a vadilo mi to, že taký človek ma začal odcudzovať a rýpať, ktorý o mne nič nevie.
Natalia, Fonte neutocil, daval zmysluplne otazky, nad ktorymi by som sa na tvojom mieste zamyslela. Tvoj styl odpovedi, resp. ako si reagovala, ma dost zarazil. Az zacinam mat pocit, ze problem je prave v tych odpovediach. V tom, ako sa k druhym spravas. Mozno to ti muzi z teba citia, a preto ta odmietnu, resp. ani nemaju zaujem.
Natalia 911 presne tak:) uzivaj si, sustred sa sama na seba, staraj sa o seba, tes sa zo zivota a z toho, ze si zdrava, uzivaj si, venuj sa veciam, ktore ta bavia, robia ti radost a ktore mas rada.
Pokúsim sa viac sústrediť na seba a neriešiť to, že som sama. Viac sa o seba starať, cvičiť, cestovať a tak. A zabudnúť na všetko ostatné.
aj u mna to tak zakazdym fungovalo, ze proste ak som vyslovene chcela si niekoho najst, tak to proste neslo ani za svet. ale ked som nikoho nehladala, tak vtedy prisiel moj vyvoleny princ na bielom koni :D to tak proste je, netreba sa upinat a cakat.
mozno na to treba ist proste opacne a netlacit na to, neupinat sa na to, ze niekoho chces ale nemas. potom to mozno pride rychlo a tak nejak to moze byt aj prekvapenim
Si bez partnera a nemozes najst preto prestavas verit na lasku? Ach boze a co ja/my ktore mame za sebou zly vztah s koncom ako z hororu ( podvadzanie, vazba partnera, solocna praca a teda spolocne fin problemy ) a nprie tomu stale na lasku verim ?
Vies v com je problem? hlavny? v tom ze silne tuzis mat partnera a hladas! nehladaj neries, venuj sa sebe uzivaj si obdobie kedy si single a slobodna! je to krasne obdobie ja ho hodnotim za velmi pekne dokonca krajsie ako s partnerom, ale chapem nie kazdy je rad sam. Ked prestanes silovo hladata a smutit nad tym pride to same! chodievaj medzi ludi, staraj sa o seba ako sa len da a stretnes niekoho....ked bude spravny cas
Ver mi, samej ti bude dobre. Na chvilu. Istotne sa das dokopy skor, ako keby sa vrhnes do narucia prvemu, na koho natrafis. Ved ono to pride same, ked bude na to cas.
Ďakujem za rady, ale aktuálne nikoho nehladám. Potrebujem sa dať dokopy a zubudnúť. Síce mi je už lepšie, ale ešte stále to nie je také aké by som chcela.