Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

merceelolo

clovek si zvacsa pritiahne to na co mysli a v co veri, takze ak si vztahy zavrhla, nemozes ocakavat, ze sa niekto len tak zjavi. proste treba si spravne nadstavit mysel, ak sa chce clovek niekam posunut

Natalia 911

Ja som zo sebou spokojná. Cvičím, zdravšie sa stravujem a starám sa o seba. Chodím do kina, divadla, na kavú, na vianočné trhy, čítam knihy a snažím sa rozptýliť si myšlienky. Snažím sa byť usmiata a veselá, ale nie vždy to ide a som aj smutná a bez nálady. Skrátka sa vo mne niečo odvtedy zlomilo a neverím v to, že by som sa mohla zapačit nejakému normálnemu, peknému, milému a galantnému chlapovi. A boli by vzájomné sympatie.

Pupavka na ten instagram sa rada pozriem pre inšpiráciu

ovomaltine

Natali, nejake odmietnutie hod za hlavu, ved to je v poriadku, ze kazdy hlada ine, kazdy ma nejake predstavy. To nic nehovorilo o tebe.

ovomaltine

Estet, nemusi nikde robit chybu. Pekne, sikovne, inteligentne nie su vyzyvave, nechodia po nociach po baroch, hladaju si seberovnych a to nie je lahke, ale podobne to maju aj rovnaki chalani. Treba sa spolahnut na stastie, na nahodu.

pupavka18

Natali,

pozri ak chceš jasne:):):)
na instagrame: dminikah

Dominika Krčmariková - veľmi dobre cenné rady pre dievčatá tvojho veku, cvičenie, atď., uvidíš sama

Ved odmietnutie, zažilo veľa ľudí, ja tiež, dtto: takí čo sa mne páčili: 0 bodov

Pozrela som sa na seba a zapracovala, dala dole 16 kg, a usmievala na svet a ,,princ" sa dostavil,
Ale aj preto, že som už ,,bola vyliečená" z odmietnutia a ,,svet mi zase patril" proste som sa dobre cítila, neľutovať sa...

Na správnom mieste v správnom čase som sa ocitla, zľavila z nárokov:):)
Ostalo len: vzťah k horám

Proste treba ísť ďalej a furt a furt pracovať na sebe po každej stránke, len čo som sa začala dobre cítiť, usmievať na svet, začalo sa mi dariť aj v iných veciach

Natalia 911

Romi961817
Viem, že láska pride vtedy keď ju nebudem očakávať, ale už sa mi na ňu nechcelo čakať a tak som skúsila šťastie sama od seba a skončilo to zle. Odmietnutie ma veľmi zabolelo. A necítim sa momentálne na žiadne zoznamovanie a nemám na to odvahu niekoho ešte niekedy pozvať von.

Natalia 911

Estet
Ďakujem za tvoje povzbudivé slová. A možno by som aj rada vedela odpoveď na to, že prečo mám takú smolu a nechce ma taký chlap, ktorý sa páči mne. A bohužial sa na mňa lepia len taký chlapi, ktorý sa mi nepáčia a nehodia sa ku mne. Už som tu aj dostala, že mám nereálne predstavy a vysoké nároky. Aktuálne nikoho nechcem a odvahu nemám nikoho volať von na rande. Ak mám byť s niekym tak si ma možno raz nájde a ak nie tak budem sama.

Romi961817

Ahoj, síce netuším od kadial si, netuším či sa vôbec niekedy stretneme ? ale kľudne mi napíš, rád si pokecám a bližšie ta spoznám.

K tvojmu problému, nič si z toho nerob. Je to v poriadku a osud ti pošle do zivota lásku keď ju vôbec nebudeš čakať a niekedy ani chcieť ? je to tak normálne. Netreba sa ponáhľať s ničím, mnoho báb si tak pokazili zivot.

Romi961817

Ahoj, síce netuším od kadial si, netuším či sa vôbec niekedy stretneme ? ale kľudne mi napíš, rád si pokecám a bližšie ta spoznám.

K tvojmu problému, nič si z toho nerob. Je to v poriadku a osud ti pošle do zivota lásku keď ju vôbec nebudeš čakať a niekedy ani chcieť ? je to tak normálne. Netreba sa ponáhľať s ničím, mnoho báb si tak pokazili zivot.

Estet

Natália, ak stojíš naozaj o to, aby si zistila, kde robíš chybu, príď sa osobne porozprávať, kontakt Ti viem poskytnúť do nejakej súkromnej správy. Neviem Ti zaručiť, že si ihneď niekoho nájdeš, ale minimálne Ti poviem úprimne niekoľko možných dôvodov, prečo sa Ti toto deje. Mimochodom, to že jeden chlapec Ťa takzvane odmietol ešte nemusí nič znamenať, takže sa v tom neutápaj... akurát to nebol ten správny a tým to hasne...