Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

fonte

Takže ak niekto trebárs nechodí na turistiku, tak si ho škrtáš?
Povedz, koľkých chlapov si odmietla ty pre zmenu a prečo. Čo z tých tvojich prianí nespĺňali.
Totiž píšeš o jednom, čo si ho oslovila, ale čo opačne, teba nikto nič?
A nepíš, že nechceš niekoho kto nepracuje a podobne, lebo to je smiešne.
Ty chceš horných 20 percent a keď na teba kašlú, tak píšeš, že ťa nikto nechce. Či?

Natalia 911

Chcem len normálneho, milého, verného, pracovitého, galantného, trošku športujúceho nie lenivého chlapa. Nech sa venuje sebe, koníčkom, kamarátom aj mne. Chcem s ním chodiť na výlety, turistiku, vzájomne sa navštevovať, užívať si spoločne chvíle, dotyky, dlho sa rozprávať. Mať spoločné záujmi, aby mal maximálne 33 rokov. V mojom okolí sú títo muži už dávno zadaný. Nechcem lenivého chlapa bez stáleho prijmu, domaseda, ktorý nerešpektuje ženu a na prvom mieste je alkohol a hazard. A ani nechcem chlapa s vysokým egom. Ak sú tieto kritéria velmi vysoké tak mi dajte vedieť, že ákeho chlapa si mám hladať. Darí sa mi v práci aj všeobecne v živote len v láske nie.

Natalia 911

Pupavka 18
Ďakujem za povzbudzujúce slová a snažím sa, ale ide to ťažko. A daždivé počasie mám veľmi rada.

pupavka18

Tebe sa teraz zdá, že ,, celý svet odišiel"

Ale ten chlap si myslíš, že je jediný na svete? Čosi. Čas to vyrieši, ťa to zranilo, zrazilo dole, ale: to je život, c est la vie..
Ešte koľko.pride, a ťažších veci v živote, veď si len na začiatku cesty a život pred tebou

Nič také sa nestalo, hlavu hore, a ideš si ďalej, si mladá, pekná, šikovná, zdravá...máš zrejme prácu, kde bývať...to je tooolko +sov, že až

Daj si luteín a vit.D, lebo furt prší, a potrebuješ slnko v duši,
Čas a činnostj cez deň to poriešia. Ber to ako výzvu, každú prekážku, každý problém, čo príde, nie sa zložiť, ale pracovať na sebe, myslíš, že keď budeš chodiť smutná, utrápená, že čo...len sebe poškodíš,
Jasne, musí z teba odznieť smútok,aj trápenie, ponížená sa možno cítiš, ale toto nie je dôvod, že už nemáš záujem..

Ráno nalačno pohár vody, nie studenej jasne, pocvič si, abo vonku rýchla chôdza, za každého počasia, sprcha, fajná kávička, úsmev a idem si ruka hore,
Maj svoje sebavedomie pevne v rukách, no tak ťa odmietol, no a čo, možno on má inú predstavu k partnerke.. nemáš modelkovské miery, zapracuj..nie preto, že budeš modelka, ale cvičenie ti privodí endorfíny... radosť zo života

fonte

Ozaj pre nikoho, alebo pre nikoho z tvojimi narokmi? Kolkych si uz mala. A mas 28. Nie 40 a viac. Aj takych je dost a idu ako pila :D

Natalia 911

Na blbé komentáre nie som zvedavá. Skrátka ma odmietol chlap a nesiem to ťažšie než iné ženy. Nie som takým typom ženy ktorá sa hneď nalepí na druhého chlapa. A preto som napísala na túto stránku lebo som chcela radu ako to prekonať.

Omen

Čučoriedka, máš pocit, že sme spolu pásli husi??? : o)
Ja nie, preto odteraz som pre teba pani doktorka a budeš vykať, dievočka! A "vycikať" sa choď ty, aby si nepustila do gatí. ;)

raddko

TAk moze sa ti zdat, ze uz cas ubehol, ale tak nie je to tak. Ono sa isto niekto najde, s kym si padnete tak nejak od oka, len u niektorych to proste nie je hned