Mám 28 rokov a som bez partnera

Príspevok v téme: Mám 28 rokov a som bez partnera
Natalia 911

Ahojte. Neviem kde robím chybu som pekná, viem variť, piecť, som šikovná, nie som lenivá. Mám rada turistiku, knihy, hudbu... Dá sa so mnou o všetkom porozprávať. Síce nemám úplne modelkovskú postavu, ale nie som ani tučná. Neviem kde robím chybu, ale neviem si nájsť chlapa. Mám 28 rokov a už prestávam verim na lásku a nebudem mať vlastnú rodinu. Nedávno som oslovila jedného chlapa a skončilo to odmietnutim a najradšej by som na to zabudla.

Natalia 911

Mne vadí len to, že konečne som nabrala odvahu osloviť chlapa a dopadlo to fiaskom. Nelepím sa na každého chlapa, ktorý ide okolo. Chcem na to zabudnúť. Škoda, že sa nedá lusknúť prstami a vymazať to.

Natalia 911

Mne vadí len to, že konečne som nabrala odvahu osloviť chlapa a dopadlo to fiaskom. Nelepím sa na každého chlapa, ktorý ide okolo. Chcem na to zabudnúť. Škoda, že sa nedá lusknúť prstami a vymazať to.

Libertz

Nie ja hentake rady nedavam kedze viem ze to cloveku zrovna nepomoze. Ale to je presne to o com hovorim, tak teda maj tento mindset, never a uzavri sa no. Mne je jedno. Mozno to aj ja urobim raz, kdo vie. Ja nesudim.

Natalia 911

Libertz
Ak by sme si aj vymenili emaili aké rady by si mi dal okrem toho aby som bola trpezlivá a čakala a venovala sa sebe ? Viem, že robím zle lebo sa uzatváram do seba, ale to je najjednoduchšie pre mňa. A ak by sa aj objavil niekto kto by ma chcel tak by som ho nechala isť ďalej ja si už skrátka neverím.

Libertz

Natalia 911: napríklad v prvom rade nezanevriet na vsetko a neviem co aky je svet zly. Takto ked sa uzavres do seba a budes nato kaslat, mat taketo zatrpknute reci to nic nevyriesi. Keby ti to bolo jedno a davno si zanevrela, nenapisala by si ani toto forum. Je zjavne ze ta to trapi ale zaroven mas chut sa nato vybodnut. Ja to poznam a videl som plno takto ludi co pisali. Ale ver ze to mas skor len teraz take myslienky/emocie. Mozno ti nachvilu bude dobre s tymto nastavenim ale potom to zase pride. Pretoze toto co tebe chyba je prirodzena ludska potreba. Sice samozrejme neumries bez partnera ale podpisuje sa to dost na psychike. Hlavne ked je to dost dlhodobe. Taketo sebadestruktivne a zavrhovacske myslienky nikdy niesu dobre. Ja som ti tam aj pisal ze mozeme to trochu prebrat, nato si nereagovala, dobre nevadi tak pisem aspon sem k tvojmu problemu. Dalsia vec co ma este zarazila ze chalani v tvojom okoli idu po starsich zenach (a podla tych cisel tak o dost), to teda ozaj neviem co mas za okolie cudne, asi aj to robi vela ohladne tvojej psychiky. Inak ani ja zoznamkam nedoverujem, ale internet niesu len zoznamky. Ja som aj cez fora spoznal zaujimavych ludi napriklad.

Josipe

Ahoj Natália. Nie je nič zlé na tom ze v 28 nemáš partnera. Nie je to žiadna tragédia. Niekto nájde lásku už na strednej škole a niekto si musí ešte počkať. Život nie je tabuľka. Hlavne rob čo ťa baví a ono to nejak príde. Vážne. Nechaj veci plynúť.

Ernest-ernie

ahjajjaj ono totiž tí chlapci absolútne nechápu a nevedia ako mať vyplnený profil, aké mať fotky a ako so ženami komunikovať. Potom im samozrejme žiadna žena neodpisuje.

A ešte keď býva s rodičmi a sťažuje sa že nechápe svet tak to duplom :D

Je toho plný youtube a plný internet preto ma fascinuje že ešte niekto stále nechápe prečo mu ženy neodpisujú.

Natalia 911 myšlienky typu "nechápem tomuto svetu, na lásku som zanevrela"
Alebo nadávanie na ženy že im ide iba o úlety a o lajky,

Takéto myšlienky nič neprinesú iba ďalší neúspech.
Treba si úplne preprogramovať myslenie z negatívneho na pozitívne.

Natalia 911

Ani ja nechápem tento svet. V mojom okolí si chlapi, ktorý si začnú so staršou ženou, ktoré už majú deti namiesto toho, aby si našli pekné mladé dievča. 24 ročný s 36 ročnou a 32 ročny so 41 ročnou. A ja zoznamkám nedôverujem. Ja som už na lásku zanevrela, niekomu je súdené milovať a byť milovanou a inému nie.